Vestavěná nebo volně stojící lednice?

Řešíme dilema ohledně vestavěné či volně stojící lednice. Kvalitou a parametry se nám stále více zamlouvá volně stojící lednice. Prosím co by jste zvolili Vy? Na obrázku jsou vidět přibližně obě varianty. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem pro volně stojící, budeme mít taky, ty vestavné jsou prostě malé.
Odpovědět
no na obrázku se mi víc líbí ta varianta s vestavěnou lednicí volně stojící se mi líbí, ale jen k určité lince a jen v nějakém prostoru vy máte rustikální kuchyni a k tomu ta nerez vypadá jako pěst na oko =-)
Odpovědět
Profilova fotka
vestavna....uz jen z duvodu uklidu... za volne ti bude padat "bordel" :-)
Odpovědět
My jsme zvolili samostatnou. Vestavné jsou všechny malé.
Odpovědět
Vestavný jsou na draka ... pokud pominu design, což je subjektivní, tak dávat si vestavnou nemá žádné plus, jen samé mínusy. Navíc hezká samostatná lednice může být i vhodný doplněk.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem toto řešila a rozhodla jsem se pro "kočkopes" - samostatnou bílou lednici vestavím do bílé linky. Mé inspirace: http://www.modrastrecha.cz/blog/anet_... http://www.modrastrecha.cz/blog/marca...
Odpovědět
@jaasminka vestavbu
Odpovědět
Profilova fotka
s tou velikostí je to pravda. V daném místě vypadá lépe ale vestavěná. Nemáte možnost dát jinam volně stojící a do tohoto rohu protáhnout linku?
Odpovědět
@bayt A kdybychom zvolili bílou lednici? Myslíš, že by to bylo lepší?
Odpovědět
@jaasminka Volně stojící je větší, ale na údržbu kolem složitější. Vestavná nebude v kuchyni vyčnívat, ale je menší. Na tvém místě bych asi zvolila praktičnost spotřebiče, tzn. volně stojící, jen bych ji designově doladila do stylu kuchyně, např. http://www.levneelektro.cz/p60112-led... - nemám osobní zkušenost, hledala jsem jen podle barvy a typu. Samozřejmě pokud chceš bílou pracovní desku, dá se vybírat i z bílých spotřebičů, ale ten nerez je fakt hrůza...
Odpovědět
@soleilll deska bude buď ořech nebo barva pískovec, ale linka je vanilková. Nerez jsme tam dali proto, že i trouba ma vrch nerez, my na spotřebiče v tom retro stylu nemáme finance a navíc nejsou tak kvalitní ani tak úsporné.
Odpovědět
@jaasminka mně se líbí to co sem dávala třeba soleill, to by vám tam typově zapadlo. A nebo spíš zvolte hladká dvířka kuchyně a k tomu nerez lednici. Samostatná lednice je pěkná, ale podle mě jen v nerez nebo v nějaké barvě a retro stylu...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mně zase naprosto nepraktická z hlediska údržby přijde vestavěná lednice. Mezi dvířky lednice a skřínky se drží prach a když se tam omylem něco vyjele z lednice, člověk to už neumyje. Musela by se odšroubovat dvířka. Další problém nastal když jsme chtěli lednici odmrazit a vypnout nemohli jsme jí vytáhnout ze zasuvky, protože zásuvka je za lednicí a zase by se musela celá vyšroubovat. A ted se nám objevil problém s mrazákem, povolil se pant u dvířek do mrazáku. Normálně by stačilo pantík utáhnout, ale nedá se tam dostat. Takže se musí celá lednice vysunout (zase odšroubovat dvířka). Já s těmito zkušenostmi už vestavěnou lednici nikdy nechci.
Odpovědět
@thelfca Zásuvka má být správně ve skříňce vedle lednice, nikdy ne za lednicí. Zrovna tak u trouby nebo mikrovlnky - to Vám měli v kuch. studiu říct. My máme všechny spotřebiče vestavné, problém nemáme a za mě je to v moderní kuchyni na pohled hezčí.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme koupili byt s už zařízenou kuchyní, takže asi špatně navrhnuté...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?