Vestavěná trouba hned vedle ledničky?

Profilova fotka
Ahoj, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost. V kuchyňovém studiu nám navrhli troubu (nad ní mikrovlnku) a hned vedle ledničku, ale prý to není uplně praktické, prý se snižuje životnost ledničky, protože se přehřívá..... máte někdo takhle vyřešenou kuchyni? Prosím recenze jak dlouho to tak máte a jestli jste s tím spokojení a všechno šlape tak, jak má :-) Rozdělení bychom se chtěli vyhnout, máme to ve vysokých skříních a nevypadalo by to dobře... Ještě se mezi to dá strčit vysoká skřín na potraviny, ale momenálně to máme Lednička - trouba - potravinka, prostě to vypadá líp než když tu potravinku dáme mezi spotřebiče....Všem děkuju za info x-)
Odpovědět
Už to takhle mám as 10 let a problém žádný :-) V současnosti budujeme novou linku, kde je postavení lednice,trouby a mikrovlnky úplně stejné. Jednonačně ano.
Odpovědět
Taky to tak budu mít :-) Přijde mi to hezčí.
Odpovědět
Profilova fotka
Sice nemam troubu a lednici vedle sebe ale když sahnu z boku na skrinku kde je trouba, tak ani když je pusteny gril 300 stupnu tak to není vůbec zahrate.. resila jsem to zahrivani kvůli skrince kde mam oleje apod. aby se mi to kvuli teplu nahodou nekazilo a je to naprosto v pohode, dnesni moderni troubu uz to mají evidentne vychytane
Odpovědět
Profilova fotka
Mam vestavnou lednici a nad ni vestavnou troubu, pokud jsou to kvalitni spotrebice tak jsou na to prispusobeny a nemel by byt problem :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?