Vestavěná trouba vedla skříně na potraviny

Profilova fotka
Máte někdo prosím řešenou kuchyni tak, že máte vysokou potravinovou skřín a hned vedle ní vestavěnou troubu? Nedělá to neplechu, že se například potraviny v potravinové skříni zahřívají...? Díky moc :-)
Odpovědět
My to tak máme a žádný problém není :-).Dala bych to tak klidně zas.
Odpovědět
Mám a bez problémů
Odpovědět
Profilova fotka
pokud je to kvalitní spotřebič, tak teplo NESMÍ jít do korpusu!
Odpovědět
Profilova fotka
V kuchyni jsme to tak meli - potravinova vedle trouby. Horsi to bylo se skrinkou nad troubou, ta se nam malinko zahrivala, ale kdyz tam je treba nadobi a pdo tak to urcite neva :-) mozna to zahrivani bylo spis vzdy od otevreni dvirek trouby.
Odpovědět
Taky jsem to tak měla a naprosto bez problémů..mně se spíš zahříval šuplík pod indukcí, někdy jsem měla úplně teplé příbory..
Odpovědět
Není to žádný problém. V zadní části nad troubou musí být deska samozřejmě kratší, aby teplý vzduch od trouby odcházel směrem nahoru a ve vrchní části korpusu rovněž kratší deska o 3-5 cm nebo do ní udělat 3 kruhové otvory pro odvětrávání. To by měl každý stolař, který Vám bude dělat kuchyň vědět nebo výrobce kuchyní. Můžete mít kvalitiní spotřebič, jak chcete, ale každý vytváří teplotu při pečení, když to dáte na 180-200 °C a všechny jsou dělány tak, že máte vývukové otvory pro odvod tepla, většinou je to v přední části u dvířek nahoře. Mrkněte se na trouby někde v prodejně. Hezký den přeji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?