Vestavěná vinotéka do kuchyně - doporučení

Zdravím, sháníme vestavěnou vinotéku do kuchyně, byli jsme se na nějaké podívat v elektrech, ale na webu byly většinou hodně kritizovány. Sháníme jen menší na cca 10 lahví. Máte někdo doma? Nějaké doporučení konkrétního typu vinotéky? Děkuji.
Odpovědět
Záleží, jestli chcete plně vestavnou, nebo vám stačí jenom podstavná.
Odpovědět
Profilova fotka
@leesina Má cenu dělat vestavěnou, když bude jen na 10 lahví? Pokud neseženete, tak bych oslovil třeba nějakého truhláře, který s tím má zkušenosti, tak to budete mít na míru. Podle mě by vestavěná byla zbytečnost, ale my prakticky nepijeme, u nás by se neuplatnila.
Odpovědět
Truhlář nám právě řekl, abychom si nějakou sehnali :) Potřebovali bychom typ na nějakého výrobce.
Odpovědět
AEG Mastery SWB61501DG GUZZANTI GZ 07
Odpovědět
Děkuji petros4 :) Ještě někdo nějaké zkušenosti s urč. typem vinotéky? ;-)
Odpovědět
Jen nevím, jestli to není škoda peněz, dostal jsem jednou takovou malou od baumaticu, asi za 3.000,- Běhá super, používám ji na stavbě v buňce na chlazení všeho, vejdou se do ní i 1,5l PETky. V baráku jí pak strčím do komory (jestli tu stavbu přežije) pod schody vedle kuchyně a bude. To co má udělá a vystavovat jí v lince asi nemusím.
Odpovědět
@petros4 My bycom samozřejmě rádi pořídili něco např. do 5 tis., ale u všech takových psali lidi recenze, že když se naplní lahvemi, nachladí je na nějakých 15 stupňů a taková je na víno samozřejmě k ničemu. Ty výkonnější se pohybují od 14 tis. nahoru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?