Vestavěný koš - doporučení

Dobrý den, můžete mi doporučit vestavěný výsuvný koš?
Odpovědět
Profilova fotka
Jaky chces,.... takovy co ma vlastni pojezd nebo ten co je "zasazen" do vysuvu? ten co se vklada https://eshop.ancor.cz/blanco-flexon-... (zalezi do jak siroke skrinky) ten co ma vlastni pojezd https://eshop.ancor.cz/blanco-select-...
Odpovědět
Ráda bych koš, který se otevře přímo se skřínkou! Dostanečně velký na odpadky a jeden menší na plast! Ale hlavně mi jde o to který je dobrý, a nemusí být nejdražžší!
Odpovědět
Profilova fotka
na plast chceš menší? u nás teda plasty zaberou nejvíce místa :-N ty budeme házet do pytle ve špajzu ;-)
Odpovědět
No původně jsem chtěla menší ale teď teda nevím!
Odpovědět
Profilova fotka
@laddi Blanco je kvalitní a uplně nejdrazsi taky neni ... a jakou š. skrinky mas?
Odpovědět
Já se právě ještě rozmýšlím nad šířkou skříní! jestli si mám dát spíše užší nebo širší!ještě stále stím návrhem můžu pracovat!
Odpovědět
@verunky a co tento, není zbytečně velký? je to BLANCO Select 60/2
Odpovědět
Profilova fotka
@laddi ja vim ktery to je ... pro nekoho velky pro nekoho akorat :-) (treba pro me akorat) nekdo si bere 60/3 a do toho jednoho dava chemii (prasek do mycky, jar,...) Horsi u tohodle velkeho kose je ze se do nej spatne shaneji pytliky - pak musis koupit treba 60l aby se dal "navlict"
Odpovědět
Profilova fotka
@laddi jeste k tomu navrhu... kos se dava vždy pod drez .... v tvem pripade bych si s navrhem jeste pohrala... :-) kdyžtak mi napis do IP poradim ti :-) jo a ten Select ma vlastni pojezd - neni v supliku
Odpovědět
Profilova fotka
@laddi dřez z logiky věci nemůžeš mít nad myčkou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít asi s vlastním pojezdem. přijde mi to lepší než v šuplíku
Odpovědět
My jsme si nechali dát Franke Garbo 60-4. Raději bychom s třemi většími koši, ale nějak nebyl k sehnání, tak máme tento. A máme ho ve skříňce mezi myčkou a dřezem, ne přímo pod dřezem.
Odpovědět
Článek se načítá
@laddi Tenhle máme my a je to tak akorát, nedokážu si představit ty menší. Kupujeme taky 60l pytle- při tom jak jdeme kos vysávat posbiramevse potřebné a doplníme ho za mě bych do toho menšího nesel
Odpovědět
Nemyslím si, že koš patří vždy pod dřez, jak tu zaznělo, my ho taky máme v jiné skříňce. Taky bych brala co největší se vám vejde, plasty nám zaberou taky nejvíc místa.
Odpovědět
@scruffy každý si může umístit koš kam chce, hlavně, že je spokojeny ale třeba pro nás je toto místo opravdu nejlepší.
Odpovědět
Profilova fotka
Chtela jsem vestaveny ale pak mi byl rozmluven ze smrdi do linky a jem rada ze jej nemam/ mame automaticky a jsem za nej rada;)
Odpovědět
@blahova_andrea Moje chyba, mám to na obrázku špatně popsané, koš je pod dřezem.
Odpovědět
@spaly Taky se mi zdá velikost ideální, a sáčky se dávají do koše dobře?
Odpovědět
@timotek69 A to ho máte někde volně stojící nebo v lince?
Odpovědět
Profilova fotka
@timotek69 a co je automatický koš? =-) :-N
Odpovědět
@laddi sáčky si musí člověk najít aby pasovaly, pokud člověk koupí jen 40L tak musí konec natahovat ale pak to jde my kupujeme větší, někdy ani 60L nestačí.
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea @laddi Ahoj, máme tento;) vyhledejte si;) no jinak je volne stojici. Nemam vyfoceno jak to u nas s nim vypada ale mam prostor mezi mikrovlnkou a troubou-temi linka konci a pak je asi 50 cm prostor a pak jsoubpolicky;) takze to bylo vhodne vyuzit;)
Odpovědět
Profilova fotka
@timotek69 aha, díky. my nemáme bohužel v kuchyni absolutně žádné volné místečko, koutek, musíme mít koš pod dřezem, ať už tam dáme jakýkoliv
Odpovědět
Profilova fotka
My teda máme "tříkošový? od Blanca - na plast, papír a směsný odpad. Směsný odpad má 16l a stačí nám, vynášíme zhruba každý druhý až třetí den. Mít větší si neumím moc představit vzhledem k pachům, které se z koše linou třeba už po těch dvou dnech...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?