Vestavná mikrovlnka Amica AMG 20 BF - recenze

Profilova fotka
Hledala jsem levnou vestavnou mikrovlnku, která by pasovala k troubě Elektrolux EOC 3430 COX. Našla jsem Amica AMG 20 BF. Máte ji někdo doma? Jak jste spokojeni? Stačí mi to jen na ohřev jídla, další funkce nepotřebujeme... Jak se otvírá? Jak moc hučí větrák? Lze mít otevřené dvířka, aniž by se větrák spustil (aby se vyvětrala.. některé typy MW hučí a svítí pořád, když jsou otevřené) A jak moc zůstávají otisky na skle? Ale myslím, že to sklo je jednodušší na údržbu než nerez...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, mám doma přesně tuhle kombinaci :-) S mikrovlnkou jsme spokojení, otevírá se tlačítkem úplně dole, při ohřevu trošku hučí ale není to nic dramatického. Při otevřených dvířkách svítí, ale větrák neběží. Otisky samozřejmě zůstávají ale taky to není tak hrozné. Stačí jí občas otřít. Jinak vnitřek je docela malý tak jsem se bála jestli se vejdou naše talíře o průměru 27 cm a vlezou se tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dany69 díky moc za info... je to nejlevnější hezká vestavná mikrovlnka, tak jsem doufala, že mi na ni někdo dá kladné refernce :-D koukla jsem k tobě do alba, jak to vypadá, ale máš fotky ještě bez MW. Jinak kuchyňku máš pěknou, i ta dlažba na zdi vypadá moc dobře.... 8-) a co ta dvířka u ledničky, změnili jste otvírání?
Odpovědět
Profilova fotka
@hanullice za málo, taky jsem právě hledala levnou :-D jj, pořizovali jsme jí až dýl.. nakonec jsme ho neměnili, zvykla jsem si při otevírání koukat z okna :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, prosím zeptám se po pár letech jak jste spokojeni s těmito spotřebiči. Jsem ve fázi hledání a čtení recenzí. Troubu jsem vybrala stejnou a mikrovlnka se mi také líbí. Chci levnou, mám jí jen občas na ohřev. díky moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?