Vestavná mikrovlnka - poraďte jakou

Zařizujeme kuchyň v novém domečku a narazila jsem na velký problém, když jsme vybírali spotřebiče a došlo na vestavnou MW padla jsem do kolen - ceny příšerný. MW používám pouze na rychlý ohřev jídla, nic víc na ni nevyužiju a dát za takový spotřebič skoro jak za troubu mi příjde příšerný. Jak jste to holky řešily? Mám ještě samostatnou MW a je mi líto ji dát pryč, svou funkci dokonale plní. Nechat si udělat skřínku na vestavnou MW a čekat až narazím na něco za rozumnou cenu (a nevíte o něčem???), nebo se na vestavnou MW rovnou vykašlat? Kuchyňář mně navíc přesvědčuje ať je MW od stejného výrobce jako trouba ať to ladí. Jak to máte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Řešila jsem to tak, že jsem si nechala nad troubou udělat tolik místa, aby tam v budoucnu šla dát vestavná, ale v současné době tam mám dvířka a mikrovlnku (obyčejnou z Tesca za tisícovku, co nám slouží už skoro 10 let) mám za nimi. Vypadá to jako skříňka, můžeš se mrknout sama. Má to tu nevýhodu, že se do mikrovlnky leze přes 2 dvířka, ale v našem případě byla mikrovlnka o 2 tisíce dražší než trouba a to jsem nebyla ochotná za pitomou ohřívačku dát (taky ji nepoužíváme na nic jiného než na ohřívání jídla).
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, mám troubu i mikrovlnku od Bosche, v bílém provedení, vypadají spolu pěkně. Bratr má nad troubou ze stejné série výklopná dvířka a tam schovanou mikrovlnku...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?