Vestavná skříň a šatna

Dobrý den. V projektu našeho budoucího domu máme šatnu se vstupem z ložnice, a přípravu pro skříň na chodbě. Co vyjde nejlépe? Moje představa je 2 běžně prodávané volně stojící skříně s posuvnými dveřmi v šatně a na chodbu nechat udělat posuvné dveře (na zakázku?) a na zeď přimontovat policový systém (Nějaký jsem viděl v IKEA, něco mají v Polsku v těch velkých prodejnách nábytku. Mám na to jen 50 000. Co je nejlepší? Co je ekonomicky nejvhodnější? Řešili jste to taky? Nějaké neotřelé tipy? :) pozn.: Aktuálně můžu ještě projekt drobně upravovat. Děkuji.
Odpovědět
@jose10r Tak já osobně bych do šatny žádné skříně nedával a rovnou bych tam udělal policový systém, pokud na to máte "jen" 50000 kč, tak si můžete nechat nařezat desky přímo na míru do šatny a přidělat si je už sám. Na chodbě bych to vyřešil taky podobně, dal bych tam policový systém a k tomu si nechal udělat jen dveře a troufám si říct, že pokud nebudete nějak nároční, tak vám ještě dost peněz z toho zůstane, takže si vlastně můžete i dovolit i něco lepšího :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je místnost 112 šatna a mate do ni vstup přes dveře je podle me blbost tam dávat další skříň s dveřmi. Dal bych tam bílé korpusy IKEA PAX s police. Pokud ten výklenek venku ma těch 202 Cm tam tam opět dáte IKEA PAX v posuvu. Cokoliv od truhlare bude drahé.
Odpovědět
@kossakowski1980 Asi mate pravdu. Navic budeme mit rekuperaci vzduchu, takze kdyz bude v satne odsavani, prasit se tam bude o to min.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím se systémy od IKEA, také to tak budeme řešit. Je to nejlevnější, a je blbost za dveře dávat další drahé skříně s dveřmi ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@jose10r ..., já to takhle nějak reálně mám včetně té rekuperace. Jen pro srovnání, já mám takhle šatnu v šířce 2,8m a z IKEA asi 8tisíc a truhlář 28 000 ? Pokud jedete na rozpočet tak omezte šuplíky. Když už něco výsuvného tak IKEA má takové koše. Prostě každých 200Kč se počítá. Jak bude ta šatna široká ? Podle mě tam nebude moc místa na převlečení, ale o to asi nejde. Bude to elegantně schované. Zvážil bych zrušené toho okna. V šatně je to zbytečné. Nic to neprosvětlí a vezme Vám to místo pro další uskladnění. Osobně si myslím, že by se hned naproti dveřím by se hodilo nějaké velkoformátové zrcadlo. Od podlahy ke stropu. Hodně by to zvětšilo tu místnost a udělalo by to wow efekt. Bez rámu od sklenáře tak 4000Kč ? S rámem tak 6tis.
Odpovědět
@kossakowski1980 Satna je siroka 2,4, takze pokud tam budou skrine bez dveri, budou hluboke asi 50cm a ulicka bude 140cm. Akorat teda oboji nejde, bud zrcadlo nebo dalsi misto na uskladneni :).
Odpovědět
Profilova fotka
@jose10r každá skříň v šatně vám dam 2,4m3 skladovacího prostoru na oblečení. To je docela dost. Samozřejmě nevím jak to mate řešeno ve zbytku domu třeba se sezonnim oblečením. Každopádně pokud dáte místo okna další skříň tak to cele zmenšite. Ono to chce asi nasimulovat pomoci nějaké pásky aby člověk věděl o jakem prostoru se asi baví.
Odpovědět
@kossakowski1980 kdyz dam skrine na tri steny, tak zbyde chodbicka v satne 1,6 x 1,4m. Nebude to prevlikarna, takze by to melo stacit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?