Vestavné spotřebiče nad sebou, jste spokojení?

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli někdo nemáte vestavnou troubu, kávovar a mikrovlnku v jedné skříni, tedy nad sebou. Jak jste spokojeni? Není mikrovlnka moc vysoko? Zvažuji zda je dát všechny nad sebe a nebo jeden spotřebič umístit vedle a zasáhnout tak do potravinové skříně. Co myslíte ? Díky za všechny zkušenosti a připomínky :)
Odpovědět
Ahoj, já mám v kuchyni nad sebou troubu, která je trochu posazená pod úroveň pracovní deska a nad tím mám mikrovlnku. Jsem menší postavy, proto jsem se dohodla s truhlářem, který kuchyň dělal, aby to bylo trochu zapuštěné abych neměla problém dostat do mikrovlnky a pohodlně v ní manipulovat. Vyhovuje mi to, protože to v naší kuchyni šetří prostor. :-)
Odpovědět
@pettunie
Odpovědět
@sarka49 já právě taky nejsem moc vysoká a tak se bojím, že když mezi troubu a mikrovlnku dám ještě kávovar tak budu potřebovat k mikrovlnce štafle :D Ale zase se mi to všechno nad sebou líbí, takže bych ráda, aby mi někdo řekl že je to ok :D
Odpovědět
@pettunie tak vestavěný kávovar jsem snad ještě nikde neviděla :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sarka49 http://www.levneelektro.cz/s201-vesta... Máme v bytě, budeme mít i v domku, nad troubou
Odpovědět
@bbn to vypadá moc pěkně a hlavně to šetří místo na pracovní desce.
Odpovědět
Profilova fotka
Mame troubu a mikrovlku a v pohode
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj....zrovna nám montují kuchyni a narazila jsem na problém. Máme normální pracovní desku a vedle ní vysokou skříňku se spotřebiči. Ale namontovali ji tak, že vysoká skříň má oproti nízkým skříním schodek...prostě vystupuje tak, aby pracovní deska byla zarovnaná s troubou. Co jsem se dívala na obrázky tak se spíš zarovnávají skříňky k sobě a přesahuje pracovní deska kousek přes troubu. Jaké řešení je lepší?
Odpovědět
taky chceme vestavenou mikrovlnku a kavovar, kavovar ale asi dame dolu, kvuli doplnovani...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?