Vestavné spotřebiče přes internet. Kupovali jste?

Ahoj, chci se zeptat, jestli jste kupovali spotřebiče přes internet? A jakou značku doporučíte. Které int.stránky jsou dobré, že vše dojde v pořádku a nejsou komplikace s případnou reklamací.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, před rokem jsem kupovala pračku Whirpool AZ elektro a při poruše reklamace ok,před dvěma rokama lednici Ariston,šlape jak má a teď komplet vestavěné spotřebiče do celé kuchyně Siemens z levnehoelektra,ale na ty zatím čekám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terezkabb já jsem kupovala přes mall.cz pračku gorenje -výborná cena. pereme už cca 2 měsíce a zatím bez problémů, takže snad to vydrží .. jinak byl to můj první "velký" nákup přes net, takže jsem se bála, jak to všechno proběhne a v pohodě ..
Odpovědět
přes net jsme kupovali všechny spotřebiče do kuchyně, dále pračku, televizi a spoustu dalších drobností, hlavně elektroniku, vždy bez problémů. Ani přeprava nebyl problém, dopravci s tím již dnes mají zkušenosti a jsou pojištění, takže kdyby něco ...
Odpovědět
Profilova fotka
@jizvo A jak se pak postupuje s reklamací, když je koupeno v E-shopu, který má centrálu třeba přes celou republiku?
Odpovědět
Profilova fotka
@kirik reklamuješ to na origoš firmě,nebo my to tak s pračkou měli,když se po 1,5 roce rozbila,našla jsem si na netu AZ elektro,tam mají odkazy na whirpool opraváře z místa bydliště a už jen cinkla o vše se pak postaral opravář ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ferinka Aaaa, tak je to, díky za vysvětlení. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli más zkušenost s opravou velkých vestavných spotřebičů. Ten servisák to opravuje na místě nebo si spotřebič odmontuje a odveze k opravě, popř. k reklamaci?
Odpovědět
@kirik velke spotrebice sa reklamuju rovnako, zavola sa autorizovany servisak danej znacky a bud to opravi na mieste, alebo v pripade neopravitelnej zavady vypise list, ktory sa zasle predajcovi a predajca bud zabezpeci vymenu spotrebica, alebo vrati peniaze... To je moja aktualna skusenost s chladnickou Siemens... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@pifo Díky. Takže případnou výměnu si zajišťuje prodejce sám? Nemuseli bychom spotřebič sami na své náklady posílat nebo odvážet někam na centrálu?
Odpovědět
@kirik presne tak ako pises, pokial je tovar v zaruke a autorizovany servis vyda stanovisko, ze je neopravitelny, tak predajca musi na vlastne naklady tovar vymenit, alebo vratit peniaze... Mysli sa tym aj odvoz spotrebica...
Odpovědět
Profilova fotka
@pifo super, díky nza vysvětlení. určitě bych to našla v raklamačních podmínkách, ale nechtělo se mi to teď u snídaně hledat :-D
Odpovědět
My také nakoupili vše přes net,cca 7 spotřebičů,vše Wirpool. Ušetřili jsme tak 60.000,- ;-) Zatím je máme ale na skladě,tak snad pak bude vše ok...? :-N =-)
Odpovědět
My máme přes net vestavěný kuchyňský spotřebiče - troubu, mikrovlnku, varnou desku, digestoř (AEG, Bosch) - všechno od jedný firmy odněkud z Českých Budějovic, přiznam se že teď si nejsem přesně jistá, jak se to jmenovalo - dovezli, vybalili, zkontrolovali, pak se ještě telefonicky ujišťovali, jestli bylo vše ok - je to rok a všechno šlape, i za skvělý ceny to bylo, takže spokojenost :-). A s tou reklamací a opravama je to tak, jak píšou holky - kdysi jsem měla pračku odněkud z Datartu, když se rozbije, zavoláš jim a oni Ti nadiktujou autorizovaný opravny ve Tvým bydlišti, který Ti to v tý záruce opraví a postarají se ;-). Takže nákupu přes net se rozhodně nebojim 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
my sme taky kupovali cez mall usetrili sme spustu penez :) no bohuzel sme prisli nato ze lednice se nezavira od pulky je tam asi 2 cm rozdil tak sme volali na bosch servis a ty se prijdu na to kuknut. Reklamovali ste uz nekdo cez mall? Jak to slo?
Odpovědět
Přes net jsme kupovali pračku a už jí máme víc jak rok a v pohodě.Měli jsme ale výhodu,že tato firma má u nás ve městě i kamennou pobočku,takže kdyby něco,tak by to asi bylo jednodušší. I když myslím si,že ať je to po netu nebo z kamenného obchodu,vždy je to o lidech jak jsou ochotní pomoci s reklamací.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?