Vestavné spotřebiče

Profilova fotka
Prosím o radu, celý den sleduji na PC recenze, diskuse i na Modré střeše co se týká vestavných spotřebičů a různých značek co je doporučováno, ráda bych měla pokud možno také od jednoho výrobce, ale už jsem zoufalá a mám pocit, že nevyberu nic. Truhlář doporučuje Brandt, design nic moc funkce těžko říct zda to co je napsané v katalogu bude pravda. Prosím o radu, co je nejpřijatelnější a odzkoušená značka vest.spotřebičů.Předem všem děkuji za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Myčku mám Elektrolux a troubu s deskou Concept a naprostá spokojenost
Odpovědět
@jarkap7 Když mužu poradit, tak se na výběr jedne značky vykašli.Je to limitující.Jediné, co bych bral v jedne značce je trouba a mikrovlnka, aby to k sobě ladilo a jinak vybírej podle funkcí co chceš a toho co se ti líbi.Troubu a mikrovlnku mam od whirpolu a to jen z toho duvodu, že když nepočítam simens, tak všichni ostatní výrobci mají u mikrovlnky dvířka v rámečku a to vypadá hrozně,takže to vyhrál whirpool(u simensu byla moc drahá mikro.jinak bych bral simens).Zbytek spotřebiču, až na indukční desku(electrolux=černá jako černá)je zabudovaný takže design se v kuchyni nemůže "mlátit". Takže co je lepší?Vybrat si to, co se ti líby od různych značek?Nebo vybrat jednu značku na ukor toho, že nekteré funkce,design je lepší u jiný?Ale já to mam od jedný značky a sem cooool:)
Odpovědět
Profilova fotka
@jarkap7 Také je to pro mě nyní aktuální téma. Původně jsem chtěla vše od jednoho výrobce jako Ty, ale dopadlo to jinak. Troubu jsem objednala Moru, indukci Electrolux (tyto výrobky jsou na cestě). Myčku mam vybranou Boschku, lednice taky Bosch (ale samostatně stojící) a digestoř bude Mann.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj už jsem to tu určitě psala, takže v rychlosti: Varná deska: BSH (bosch-siemens), AEG (aeg-electrolux), ..... Miele Trouba :AEG (slušná výbava za slušnou cenu), BSH, .... Miele Lednice: vyššá řady AEG a BSH, Liebherr, Miele Odsavač: AEG, BSH, Falmec, ... Miele, ... Gutmann Myčka: jen vyšší řady od AEG, BSH, .... i nejnižší řada Miele se vyrovná nejvyším řadám od kohokoliv Parní trouba: .... Miele (ostatní je jen drahej praní hrnec) :-)
Odpovědět
Když bych skutečně musela mít spotřebiče jedné značky, tak bych šla do AEG. V práci máme všechny běžné kuchyňské spotřebiče a je to paráda - hlavně myčka super, zpočátku jsem měla potřebu na ni nahlížet, jestli jede, jak je tichá. Samozřejmě záleží typ od typu, ale za mě spokojenost.
Odpovědět
souhlasím s @antal1 výběr pouze jedné značky bych vůbec neřešil, leda u zabudovaných spotřebičů, které by byly hned vedle sebe, aby to ladilo.
Odpovědět
@jarkap7 dbala jsem pořádně akorát na mikrovlnku a troubu, což jsou spotřebiče u sebe, a to jsem vzala AEG. Myčka AEG, varná deska Electrolux, lednice Electrolux a akorát digestoř mám Gorenje, protože jako jediná splňovala mé požadavky na poměr cena/výkon/vzhled
Odpovědět
Profilova fotka
:-D I já mám slušný mix elektrospotřebičů :-D Trouba Gorenje, indukce elektrolux, lednice elektrolux, myčka bosch, digestoř guzzanti...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji Vám všem za cenné rady
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?