Vestavný gril/kávovar, máte zkušenost?

Ahoj lidi, nemáte náhodou někdo zkušenost s vestavným grilem do desky?? Nebo kávovarem? Nemůžu sehnat žádné info na webu. Díky díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@verca_v Zkušenosti nemám, ale viděla jsem to myslím v Praze tuším na Arkádách nebo na Zličíně a vypadalo to moc pěkně :-)
Odpovědět
Ahoj, Někde v obchodě?? Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@verca_v jojo, je tam prodejna kuchyní a jsou tam modely těch kuchyní vystavené. A měli tam právě i vestavěné kávovary apod. ;-)
Odpovědět
@verca_v Ahoj, v Ikeee zase maji vestaveny kavovar. :-) ale take jsem bez zkusenosti
Odpovědět
A co vestavný gril?? Nemáte ho někdo?
Odpovědět
@verca_v ahoj, my máme oboje, co se týče kávovaru nemůžu si to vynachválit, chtěla jsem ho, aby mi nezabíral místo, a víc se mi líbil v lince, máme ho napojený přímo na vodu, dělá vlastně espreso, latté kapučíno, samostatnou pěnu, vodu na čaj, po použití se jednou za den vyčistí, ze začátku se mi ucpávali trysky na mléko, ale pan mi ukázal jak jdou vydělat takže pokud se ucpou, tak hodím do vody na chvilku a odmočí se to a je to v pohodě. ještě jsem zapomněla, že si tam můžeš dát bud namletou kávu nebo celá zrna, máme zrnkovou, takže to je pořád čerstvý jak si to mele na kafé. můžeš si nastavit sílu kafé a sílu namletí, taky si můžeš např. latté nastavit na velikost hrnku, dát si tam i podle sebe horké mléko, kafé a mléčnou pěnu, takže si to uděláš jak ti to chutná a dáš to uložit a pak stačí jenom stisknout tlačítko na latté a máš ho podle své chuti gril už bych si asi nedala, jídlo je na něm dobrý, ale nevidím takový rozdíl podle pánvičky a zeleninu házím stejně podgril do trouby, ještě co mi na něm vadí je, že tuk je na krajíc grilu, kde je na to kanálek, okolo celého grilu a musí se to z toho stějně umývat,. na co teda nedám dopustit tak je vestavěný friták, sice je drahej, ale všechno je v něm rychle a i když je špinavej olej, tak se nic na hranolky nepřilepí jako v klasickým fritáku, olej se nemusí tak často měnit podle klasického fritáku a je jedno jestli tam hodíš pálivý křídla, žampiony, hranolky, prostě vše, tak to navzájem nenačichne a třeba když tam dám sýr tak se ponoří a jak je usmaženej tak vyplave a nikdy se mi nestalo že by vytekl. nevím co tě přesně zajímá tak se zeptej a já ti odpovím.
Odpovědět
Ahoj Jennifer, ty jo. Díky za vyčerpávající odpověď. Vestavnej friťák, to mě ještě nenapadlo :-) Jen se zeptám gril máš ten lávový co má litinovou mřížku nebo sklokeramický? Mě by zajímal ten sklokeramický - myslela jsem že by na něm zelenina byla dobře křupavá a že by se na něm mohly dělat i toasty. Kávovar máš asi bosh viď. Se zapojením na vodu je to dobrý ale když bych to teď řekla mužovi tak by ho asi ranila mrtvice. Všechno už je hotový - takže občasný dolití vody nebude tak strašný. Kuchyň máš moc hezkou, velkou prostornou :), klobouk dolů. Musí se ti tam skvěle vařit. Ještě jednou díky moc :)
Odpovědět
@verca_v ahoj vsechny spotrebice jsou miele. Jinak kdyz se podivas na fotku tak na pravo je fritak,uproatred deska a pak gril. Je elektricky nerez uprava.
Odpovědět
@verca_v my jsme zase sekali vodu na ledovac v mrazaku. Pani z kuchynskeho studia ho zapomnela zakreslit pro vodare. Az jsem si to prohlizela tak jsem se na to ptala. Sice uz byli hotovy omitky ale bylo to na stejny strane tak se sekalo minimalne. Jukni ke mne do alba a je tam cela kuchyn i s kavovarem. Mame pod nim a mikrovlnkou ohrivavi zasuvkx. Jinsk mame jeste troubu kombinovanou s parni
Odpovědět
Ahoj Jennifer - určitě se večer podívám, až bude klid a děti spát :). Plánuji troubu s mikrovlnkou kvůli úspoře místa. Snad to bude šlapat :). Na friťák bych už neměla místo :). Ale i tak jsem naprosto spokojená s kuchyní - do teď jsme měli takovou malinkatou kuchyňku z 30-tých let :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?