Vestavný kávovar

Dobrý den. Máte prosím někdo vestavný kávovar? Jak máte umístěny? Nad troubou nebo vedle? V jaké výšce lze ještě pohodlné obsluhovat? Moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
dala bych urcite vedle trouby
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj jak vypada sestava kam by se umistoval?
Odpovědět
@verunky je to nástřel od tebe. Teď aktuálně přemýšlím, jestli by to ještě nešlo přehodit. Zítra musím vymerit na baráku..... Jestli by nešla lednice s potravinkou vlevo vedle sebe a sestava s troubou hned na začátek... Jinak je to teď počítáne,ze hned na začátku bude potravinka a sestava s troubou,lednice samostatne na konci linky.
Odpovědět
Profilova fotka
jj uz jsem doma.. tak to udelaj od dveri - lednice, trouba s m.t a misto nizke trouby dat kavovar - bude tak bliz k vode pro doplneni - tu skrin bych vyssi nedelala
Odpovědět
@verunky myslíš,ze ta vysoká skříň tam bude vypadat blbě? Já nemám spajz, takze bych chtěla tu potravinou skříň velkou. Navíc na venkově, takže budou muset být větší zásoby.
Odpovědět
Profilova fotka
@lu_la budes mit misto pod kavovarem, a velky ostruvek ktery muzes pouzit jako potravinka - mouky cukr ...
Odpovědět
Aha... No tak taky by to bylo řešení. Tak já to ještě poprosím. Dokud by šla upravit elektrika. Mohla bys mi to prosím udělat do vizualizace?
Odpovědět
@lu_la Měla bych nějaké postřehy k vizualizaci-nelíbí se mi ta nizka skříň s troubou (nedává mi tam smysl, dala bych ji do jedné linky s lednici a potravinkou), vedle dřezu není žádné místo, ostruvek bez varné desky i dřezu ve mně evokuje prostor, kam by mi zbytek rodiny akorát odkládal bordel (mobily, pošta, hračky, atd atd.) - na ostruvek bych umístila varnou desku s vestavěnou digestori (dražší, ale pecka).
Odpovědět
@zuzkanem já právě varnou desku na ostrůvku nechci. Bude to jen pracovní polocha. Hromadění bordelu se asi nevyhnu, ale to by se stejně koupilo někde jinde. Mám trochu problém se tréma vysokým skrinema vedle sebe(lednice, potravinka.trouba). Ta délka linky je cca 3 metry. Už by mi to přišlo moc zástavby na malým prostoru.
Odpovědět
@lu_la A uvažovala jste to dát všechno do jedné linky a nemít ostruvek, ale U? Tzn že by to bylo všechno spojené a tomu větší prac prostor
Odpovědět
@zuzkanem to byla úplně první varianta. Nakonec jsem od toho upustila a ten ostrůvek mi přijde jako asi nejlepší řešení vzhledem k prostoru. I úložného prostoru tam bude víc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?