Vestavný odsavač par Empire - zkušenosti

Profilova fotka
Hladame vstavany odsavac par, nemate niekto skusenosti s EMPIRE VD 205060 Nerez (http://www.t-digestore.cz/empire-vd-2... )? Pripadne aky iny vstavany odsavac par mate a ako ste spokojni? Diky za vsetky nazory.
Odpovědět
Profilova fotka
@astrid_sk Má celkem velký výkon (na max) ale nečekej že bude nějak extra tichej, - poměr ceny výkon je dobrej (za ty peníze asi lepší neseženeš) :-)
Odpovědět
Také si myslím že je v pohodě a co se hlučnosti týče tak bych se zase tolik nebála - ono žádněj nebude tichej jak pěna, na druhou stranu jsou i hlučnější, a není jich zrovna málo a s daleko menším výkonem.
Odpovědět
Profilova fotka
@berrusska vim o odsavačích co neslysíš že odsávají (poznáš to jen podle toho že nejdou otevřít dveře :D ), ale i kdyby sis koupila 10ks Empiru tak nazaplatis ani polovinu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky @berrusska Dakujem za nazory. Ked som hladala tak som prave nasla aj take, co boli drahsie a pritom hlucnejsie/s mensim vykonom. A nasla som aj take znackove daleko drahsie ako tento, co boli o nieco tissie, ale taku sumu ako pise verunky za digestor ozaj dat nechceme. Planovali sme tak cca do 8 tis. A co ta znacka Empire? Nikdy som o nej nepocula, ale tu ludia na fore pisali ze je dobre kupovat od vyrobcu co vyraba len digestore. Ale uz neviem ci tam mali vymenovanu aj tuto znacku :( Aby to nebol polsky/cinsky smejd, co sice proklamuje nejaku hlucnost a vykon, ale pravda bude niekde inde (a to uz nehovorim o poruchovosti).
Odpovědět
@verunky tak jasně že existují, ale pochopila jsem to tak že tazatelka tím že zveřejnila konkrétní typ, tak tím určila i cenovou relaci v jaké se hodla pohybovat, proto jsem psala že tichý jako pěna nebude žádný. @astrid_sk také jsem to čela že na digestoře je lepší vybrat z výrobců kteří se zabývají p ředevším digestořema. Sama jsem se na značku EMPIRE dívala, ale nelíbil se mi žádný vzhledově (chtela jsem s čirým sklem) nakonec jsem vybrala značku CATA. Na stránce kasa . cz mi hodně pomohlo v orientaci výrobců, vybírala jsem dle těch co měli nejvíce spotřebičů v dané kategorii. Takže jsem hledala mezi Empire, Best, Faber, Cata a Franke.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@astrid_sk Ahoj, pořídili jste si nakonec tuto digestoř nebo jsi vybrala nějakou jinou? Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@luchcz Ano, mozes pozriet ku mne do albumu o kuchyni...
Odpovědět
@astrid_sk Děkuju. :-) Tak jsem mrkla, ale v albu píšeš, že je to: Cata GT Plus 45, ale původně jsi se ptala na EMPIRE VD 205060. A s touto digestoří jste spokojení? Odtah dobrý? A co hlučnost? PS: máte moc pěknou kuchyň a kočičáka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luchcz Ja uz neviem ci ten Empire a Cata neni skoro ta sama znacka... alebo su minimalne hodne podobne. Myslim, ze za tu cenu to bola dobra volba: odtah dobry, hlucnost asi taka klasicka...
Odpovědět
Profilova fotka
@luchcz Jo a diky moc za pochvalu :)
Odpovědět
@astrid_sk Asi budou mít něco společného. Minimálně mají společného dodavatele čeko import.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?