Vinyl za kuchyňskou linku

Profilova fotka
Ahoj, mám dotaz- máte někdo místo klasických kachliček nebo různých obrázkových skleněných desek něco jiného za kuchyňskou linkou? Moc by se mi líbily cihly, ale je to nepraktické, tak mně napadla taková ta nová forma vynilu v dekoru dřeva- co vy na to? Popř. co máte vy? Díky za nápady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
záleží na jak dlouho plánujete kuchyni pořizovat, jednoduché materiály jako velkoformátové obklady nebo sklo jsou nadčasové, obklady navrhuji často v návaznosti na koupelnu, což byt sjednotí. Vinyl v dekoru dřeva bych nedoporučovala, při pohledu na něj a ještě pod osvětlením bude vypadat uměle a lacině. Doporučila bych také odolnější materiál a to zejména za varnou desku! Zde je opravdu keramika (třeba i různé imitace nebo mozaiky) nejlepší popř. obklad kamenem stejným jako na lince.
Odpovědět
Profilova fotka
@kolokaculka Měla jsem za linkou stejný materiál jako pracovní desku a na údržbu děs. Kachlíky jsou lepší, ale mě osobně se nelíbí. Sklo je pěkný, ale drahý. Taky přemýšlíme, vinyl mi nepřipadá jako blbý nápad. Jinak za sporákem budeme mít vyměnitelné sklo, takže údržbu za sporákem moc neřeším, vyměním
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?