Výběr myčky

Profilova fotka
Ahoj, potrebovala by som poradiť s výberom myčky. Cenovú kategóriu mám približne 15 000 Kč (ak bude menej a bude kvalitná, tak budem len rada). Vôbec sa v parametroch a funkciách nevyznám. Viem, že by som chcela vstavanú plne integrovanú a veľkosť klasickú (myslím, že je to približne 60cm). Bol by, prosím, niekto ochotný poradiť s tým, čo je dôležité pri výbere myčky? Aké sú dôležité funkcie, čo by mala mať, prípadne z vlastných skúseností s čím ste boli spokojní? Momentálne ma zaujali tieto, ale netuším, ktorá z nich je najlepšie alebo sa najviac oplatí: https://www.alza.cz/whirlpool-adg-750... https://www.alza.cz/bosch-smv-48m30eu... https://www.alza.cz/whirlpool-adg-730... https://www.alza.cz/whirlpool-wp-211-... https://www.alza.cz/whirlpool-adg-202... http://www.marketworld.sk/product_inf... Bola by som vám vďačná za nejaké porovnanie a rady. Ďakujem :)
Odpovědět
@dianka48 ahoj, vybrali jsme beko na základě zkušenosti s pračkou a lednicí a jsme velmi spokojení - cena cca 10 000, máme rok.
Odpovědět
Profilova fotka
my vybrali tuhle bosh http://mycky-nadobi.heureka.cz/bosch-... dá se i za 15tis koupit na základě recenzí. Chtěli jsme koš na příbory, hlučnost nízkou, aby dobře myla, dobré uspořádání uvnitř, nízká spotřeba.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já zrovna před měsícem kupovala myčku, takže jsem četla, studovala....v dTestu dopadla nejlíp (samozřejmě po Miele za 40000,-) gorenje, pak si slušně vedla i bosch (siemens). Byla jsem rozhodnutá pro jednu z nich. Šli jsme obhlédnout ke známé do obchodu s elektrem a doporučila nám (s velkou slevou) myčku Blomberg a musím říct, že jsem spokojená moc. Je hodně variabilní - sklopné přihrádky, koš na příbory i příborová zásuvka, hodně programů a k mému překvapení je velmi tichá, pouštím si jí klidně i večer u TV. Navíc má prodlouženou záruku na 4 roky, Gorenje myslím dává záruku na 5 let ;-) Kdyby nám ale známá nedala slevu, tak bychom koupili buď tu Gorenje nebo Bosch(Siemens). Do myčky Whirlpool bych nešla, má jí sestra a docela nadává, i já četla na ně ne moc dobré recenze.
Odpovědět
@kristyn.g a jak jste s ní spokojení? Mám jí také v hledáčku.
Odpovědět
@dianka48 Máme Beko jako @jenies a jsem moc spokojená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radim83 ještě jí nemáme, jen vybranou :-)
Odpovědět
@kristyn.g tak dej pak vědět ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?