Výběr návrhu kuchyně Siko

Kterou verzi? Mi se líbí nejvíc ta poslední. Napravo mezi stolem a lednicí je vstup do spíže. Díky, za komentáře.
Odpovědět
Za mě určitě poslední. Nechtěla bych lednici u trouby.
Odpovědět
Profilova fotka
Z těchto tří bych volil tu poslední. Na jedničce je málo místa mezi varnou deskou a dřezem, u dvojky je zase varná deska na kraji a nemá odkládací prostor po obou stranách. Pokud by to ale bylo možné, tak i u té trojky bych prohodil sloupek s troubou s lednicí. Lednice by byla lépe přístupná z obývací části a taky by to odpovídalo logickému postupu vyndám z lednice, opláchnu a pak vařím.
Odpovědět
@caprice89 Jaký je v tom problém? Nikdo v kuchyňských studiích mě neupozornil.
Odpovědět
@jakuda S tím místem se na to dívám stejně, proto jsem tuto variantu navrhnul. S tím logistickým postupem souhlasím, ale je to problém. Chtěl bych to tak, ale zase jsem chtěl lednici a spíž u sebe. Je tu ještě varianta dát okno na tu zadní zeď. Okno by bylo na východ, což je fajn a rozložení by bylo: spíž, lednice, dřez - roh místnosti - sporák, trouba
Odpovědět
@jose10r To je spíše můj názor, jestli to má vliv na funkci jako takovou to netuším. Já bych brala u sebe dřez a indukci a co největší pracovni plochu v kuse. Než mít kousek tam kousek tam lépe se pak vaří.
Odpovědět
U varianty 1 se hodně naběháte, u varianty 2 vám vzniklo za dřezem spousta prostoru, kterých bych si spíš představovala mezi dřezem a sporákem. Takže já bych si vybrala variantu 3. Kdybych však měla vycházet z vašich dispozic, tzn.že se řídím tím, kde je okno a tvar kuchyně, tak bych si osobně zvolila lednici na levém konci kuchyně, poté pracovní plocha, dřez, sporák a končila bych v pravém rohu s troubou. Takže vlastně varianta 3, jen s tou změnou, že prohodíte lednici s troubou.
Odpovědět
Profilova fotka
3. ALE prohodila bych lednici s troubou, a drez s myckou bych posunula vic doleva (dal od varne desky)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?