Výběr pracovní desky - dřez pod deskou

Profilova fotka
Dobrý den, stále přemýšlím jaký druh pracovní desky vybrat do kuchyně. Moc se mi líbí mít dřez pod deskou a lehce tak veškeré drobky smést do dřezu... Máte někdo zkušenosti ? Děkuji předem za odpověď :-) M.
Odpovědět
Pokud počítáte s deskou ze skla, umělého nebo skutečného kamene, tak tato varianta je možná. Cena takové desky se bude pohybovat podle velikosti mezi 50 - 150 tisíci jen za pracovní desku. Osobně pokud bych v rozpočtu měla tak velkou rezervu, tak bych šla do dřezu, který je integrovaný přímo do desky.
Odpovědět
My máme umělý kámen a dřez že spodní montáží Franke, kdyby se náhodou rozbil tak se jednoduše vymění narozdil od toho který je udělany přímo z desky. Za nás byl umělý kámen nejlepší rozhodnutí, hlavně po praktické stránce.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela77sla @michaela77sla Taky se mi tohle řešení líbilo ze všech nejvíce, ale kvůli financím jsem od toho upustila. Pro dřez pod desku je potřeba pracovní deska, která tuhle montáž umožňuje a to jsou umělý kámen, kámen, popřípadě ještě kompozitní deska (ale ta je hrozně úzká)
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme dřez se spodní montáží a dali jsme kompaktní pracovní desku.
Odpovědět
@michaela77sla Dřez není na odpad/drobky.
Odpovědět
Profilova fotka
Desku ze skla určitě ne. Myslela jsem spíš třeba masivní dřevo ? Bylo mi řečeno, že dřez pod desku dám jen do masivu nebo kovu, možná ještě keramická deska....
Odpovědět
Profilova fotka
@qeszi A máte foto ? a kolik Vás to stálo ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela77sla Foto mám v albu, popř. mohu vyfotit až pojedu na dům... A bohužel cenu samotné desky nedokážu říct...
Odpovědět
Profilova fotka
@qeszi Ty jo vypadá to moc pěkně. A jinak jste spokojená, myslím tím, jestli lze snadno vyčistit atak ?... a krájíte na desce ?
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela77sla Ještě nebydlíme, ale na desku jsem četla hodně dobré recenze. Krájet na ní určitě nebudu, jsem zvyklá používat prkýnka a vzhledem k jejich počtu v naší domácnosti :-D Jinak umývá se dobře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela77sla masivní dřevo a dřez ze spodní montáži určitě nedoporucuju, když tak technistone ( umělý kamen ) nebo kamen přírodní - z vlastní zkušenosti dřez keramicky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@verunky prosím, nedoporučujete masiv a spodní montáž z vlastní zkušenosti?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ivisci mame masivni desku s klasickym drezem a vim ro dela voda - i kdyz drevo pravidelne olejujem - pokud to drevo neni nejak specialne osetrene tak to nedoporucuju - zatim nezma technologii (nebo se ke me nedostala) co by to dokazala osetrit
Odpovědět
@verunky ahoj, já se zas zeptám proč keramický dřez ? Osobně se mi hodně líbí Grohe K700 což je ale kompozit..
Odpovědět
Profilova fotka
@windu udrzba :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?