Výběr trouby - katalytické čistění, teleskopický výsuv

Rozhodujeme se mezi dvěma vestavnými troubami (Bosch): 1. jedna má katalytické čistění stropu, boků, a zadní stěny, avšak má jen jeden teleskopický výsuv, 2. druhá má jen katalytické čistění zadní stěny, a 2 teleskopické výsuvy. Je výhodnější mít raději 2 výsuvy, nebo katalytické čistění všech stěn? Děkuji za zkušenosti ohledně výsuvů, a daného čistění. Třeba je jeden výsuv dostačující, a pak bych neváhala a asi bych si vybrala troubu s lepším čistěním.
Odpovědět
ahoj, my jsme měli teda troubu s pyrolýzou a budu jí chtít znovu, moje mamka má moru a má tam čištění vodou, to je že se trouba nastaví myslím na 50C a dá se tam plech s vodou a měla by se trouba vyčistit, ani se to nepohne, takové čištění nikdy. já bych si vzala tu první troubu s jedním výsuvem, protože stejně se nejvíce používá jeden výsuv, a trouba se ti vyčistí celá. zvláštní zkušenosti my jsme používali nejvíce jeden výsuv na pečení masa,a i když jsem měla myslím pak 3 nebo 4 výsuvy tak jsem je moc nepoužívala, vlastně jenom na pečení vánočního cukroví. navíc výsuv můžeš kdykoliv přikoupit a dát si ho do trouby, ale čištění nezlepšíš. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim s @jennifer , teleskopicky vysuv jde urcite dokoupit (aspon ja mam electrolux a tam jich muzu dokoupit klidne na vsech 6 urovni), ale to snadne cisteni ti nic nenahradi :-) mam pyrolyzu a uz nikdy nechci troubu bez
Odpovědět
Profilova fotka
Teleskopický výsuv dobý, ale už bych volila pyrolyzu, než katalitiský plechy.
Odpovědět
Mám troubu Bosch, příště bych si připlatila a volila pyrolytické čištění. Jako zvláštní příslušenství lze dokoupit 3-teleskopické výsuv (já jsem je měla v ceně), já dokupovala katalytické plechy - na boční stěny, ale příště určitě PYROLÝZU.
Odpovědět
Profilova fotka
I kataliticke čištění jde dokoupit na ostatní plochy ale pyrolyza je prostě nejlepší varianta.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?