Výběr vestavné lednice - tip na co největší

Ahojky vsem, chtela bych se zeptat, jestli nekdo nemate tip na vestavnou lednici, aby byla co nejvetsi, mela nulovou zonu a automaticke odmrazovani. Zda se mi nemozne najit takovou lednici. Dekuji.
Odpovědět
a co tato? https://www.alza.cz/beko-cbi-7702-hca...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chces kvalitni tak http://www.mctree.cz/liebherr-shop/ve... (jen lednice)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky bohuzel liebherr uz neni to co byval, ale kazdopadne patri k tem lepsim. rodice po peti letech na ni meli zavadu.
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek musi byt vestavena?
Odpovědět
Profilova fotka
@zeneva tak pak miele ... chlazeni je od liebherr, ale elektronika a vse ostatni je Miele
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky zda se mi dost drahe, mama koupila mycku od miele a mela za jednou tak vyssi cenu 2/3 funkci nez moje bosch
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý dotaz od @zeneva - opravdu musí být vestavěná? Tam totiž prostornou nenajdeš. Řešila jsem stejný problém a nakonec jsem volně stojící lednici postavila do skříně, mám tedy vestavěnou volně stojící lednici a líbí se mi to. Mrkni: http://www.modrastrecha.cz/blog/anet_... http://www.modrastrecha.cz/blog/marca... http://www.modrastrecha.cz/blog/lucia... http://www.modrastrecha.cz/blog/meret... http://www.modrastrecha.cz/blog/janer... http://www.modrastrecha.cz/blog/kocur... http://www.modrastrecha.cz/blog/l.k.p... http://www.modrastrecha.cz/blog/gabul... http://www.modrastrecha.cz/blog/alodi... http://www.modrastrecha.cz/blog/lilik... no a přidám i tu svoji :-) http://www.modrastrecha.cz/blog/jitul...
Odpovědět
Profilova fotka
@jitulkaka rekl bych, ze i cena bude dost jinde... navic k tomu pripocti cenu za skrin...
Odpovědět
Profilova fotka
@zeneva To máš těžko, když se člověku líbí vestavěná, tak si holt za tu skříň připlatí 8-) Ale je třeba myslet i prakticky - mám lednici v rohu a kdybych měla volně stojící, neotevřela bych dvířka natolik, abych mohla vytahovat police. Tím že ji mám ve skříni, tedy na soklu, otevírání dvířek se mi dostane v rohu nad pracovní desku a je po problému. Takže cena za skříň se v mém případě rovnala ceně za funkčnost - tedy stálo to za to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zeneva Ale kvalitativne Bosch a Miele srovnavat nemuzes... to ani nejde (zivotnost 20let, 3 ostrikovaci ramena,....)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky myslis, ze Ti vydrzi 20 let? oki myslim, ze nadobi umyly obe stejne
Odpovědět
Profilova fotka
@zeneva Jj bere se 1 mycí cyklus denně mám to odskousene (7 let a myju průměrně 1 1/2 denně je jako nova) je neříkám ze bosch myje špatně to ne ale mám porovnání co se tyče comfortu vybaveni ( jak jezdí koše, jak se dovyraji dvířka a tak)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@verunky Oki, nebudu se hadat, ale kazdy ma zkusenost s necim a jine mycky/pracky tolik nezna. Kazdopadne at slouzi
Odpovědět
Vsem dekuji za tipy. Nakonec jsme s nasi prodejcem vymysleli vestavku. Odrazoval nas do drahych investici, takze jsme dali na jeho rady a sli do zlateho stredu. Zivotnost spotrebicu je opravdu kratka bez rozdilu,jestli jde o topky nebo ne. A cim vice programu a funkci, tim vice problemu. Libilo se mi ferove jednani. Snad budu spokojena a spotrebice vydrzi co nejdele. Moc vam dekuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek a jakou jsi vybrala?
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky mam podobnou zkusenost ale za ceske ceny bych do toho nesel, pred 6 lety kdyz jsem porizoval kuchyn sehnal jsem Miele v Nemecku za ceny Bosche zde takze jsem si dopral kvalitu - uvidime za 14 let :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?