Vypínač na kuchyňském ostrůvku

Ahojky, v kuchyni budu mít samostatný ostrůvek s varným centrem, kromě digestoře, která má v sobě zabudovaná světla, budu mít taky bodová světla v sándrokartonovém podhledu nad ostrůvkem. Máte někdo z vás řešený vypínač na světla na ostrůvku a popř. kde a jak? Nechce se mi řezat do boku ostrůvku, ale kam s ním? Děkuji za tipy.
Odpovědět
@janusx Nevím, jestli poradím, kamarádka má taky ostrůvek a má v něm takový vyjížděcí panel se zásuvkama-možná něco podobného existuje i s vypínačem, nebo se tam dá vypínač přidělat.
Odpovědět
Profilova fotka
Daji se dát do boku jako trba zasuvky http://www.kuchynekydlicek.eu/images/...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokud bude elektrikář šikovný, tak ti namontuje vypínač i do vyjížděcího válce, kdde jsou zásuvky.. https://www.google.cz/imgres?imgurl=h... A ještě bych doporučil dát do kuchyňské desky i odpad-ale to spíše tam kde se bude více pracovat https://www.google.cz/search?q=z%C3%A...
Odpovědět
máme přesně tyto vyjížděcí panely - 2 v naší malé kuchyni a žádné zásuvky na stěnách a jsem spokojená
Odpovědět
http://r2d.cz/nastenny-dalkovy-ovlada... http://r2d.cz/nastenny-dalkovy-ovlada... Tyhle jsou bezdrátové, stačí "nalepit na žvýkačku". Žádné řezání není nutné, bezdrátově jdou ovládat světla ve stropě nebo odsávacím panelu.
Odpovědět
@jonnyj do toho mě to taky napadlo, ale právě nemám tu zkušenost, myslela jsem, že je ten válec jakoby v kuse, takže se tam nic dodělat nedá... @jenies mohla bych poprosit o fotku? díky :)
Odpovědět
@janusx mam v ostruvku zabudovane vyklopy od Legrandu a když jsem je vybirala, tak bylo možné je osadit ruznymi prvky. Na vypínače jsem se ale nedivala, chtěla jsem jen zasuvky a USB, ale mozna to dělají.
Odpovědět
@janusx oki, nafotím a vložím k sobě do alba ;-)
Odpovědět
@janusx já budu mít vyklápěcí zástrčky - zabudované v lince. Když je třeba je použít, jen se jich člověk dotkne, vyklopí se to, po použití se to zase zamáčkne a je to v jedné rovině s linkou (je to legrand) nemáme ostrůvek, ale nelíbí se mi zástrčky na zdi
Odpovědět
Profilova fotka
@janusx Ahoj - většina těchto válců je modulových - tedy složena z více kusů. A vše se dá udělat - když se bude elektrikář snažit.
Odpovědět
Profilova fotka
@janusx A tady je vidět, že se tam dá dát opravdu asi všechno co chceš..
Odpovědět
Profilova fotka
@janusx tak ještě i s foto..
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý den, doporučuji používat spíše výklopné, než vytahovací válce a z důvodu velkého ušetření prostoru
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?