V jaké výšce máte skřínky od kuchyňské linky?

Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o názory v jaké výšce máte skříňky od kuchyňské linky. Původně jsme chtěli mít skříňky zarovnané s oknem, ale to vychází, že by skříňka byla ve výšce 70 cm od linky což mi přijde hodně. Výhodou by zase bylo, že by byly zarovnané a nebyl by tam skok na digestoř. Prosím o názory v jaké výšce máte vy skříňky. Důležité je asi i zmínit, že moje výška cca 173 cm.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj dela se 480-500mm, u plyn desky se pocita 650mm - pokud neni muze byt tech 480-500mm :-) šikmý odsavač se dava do urovne
Odpovědět
Máme 600.
Odpovědět
Také máme 600
Odpovědět
Máme 55, ale máme zvýšený spodek na 90 cm, takže od běžné by to bylo taky skoro 60.
Odpovědět
Můžete si nechat udělat vyšší spodní skříňky i horní. My to taky tak budeme mít - spodní 90cm a horní 75cm. Naši kuchyňáři s tím žádný problém neměli.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 50 cm (u digestoře je to pochopitelně více). Jsem vysoká 180 cm a přesto bych mezeru větší nechtěla. Teď na všechno skvěle dosáhnu. Někdy je lepší vykašlat se na "krásu" za každou cenu a spíše jít podle toho, s čím se mi bude pohodlně pracovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měřím 163cm, desku mám 92cm vysoko (vyhovuje mi to maximálně), nad tím mám skřínky 55cm. Mám je tak, aby byly horní hrany stejně vysoko jako vysoké skříně napravo. viz mé album. okna vedou ještě cca 10-15cm nad horní hranu skříněk a není to vůbec divné. @pajdus
Odpovědět
Děkuji moc za Vaše reakce
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?