Výsuvná digestoř

Profilova fotka
Krásný den Vám přeji! Obracím se na Vás s prosbou o pomoc při výběru digestoře u varné desky umístěné na ostrůvku. Osobně zvažuji výsuvnou umístěnou za varnou deskou nebo ve stropě - u druhé varianty ale budeme nejspíš na 170cm vzdálenosti mezi deskou a digestoří. Digestoř jako součást varné desky spíše nechci kvůli možnému zatečení tekutiny. Předem děkuji za Vaše pohledy!
Odpovědět
@jitushkah kamarádka má výsuvnou a je spokojená. Pokud není velký ostrůvek, nebo na něj navazuje hned stůl (sedačka), tak se to i velmi hodí proti případnému poprskani od vaření. Nevýhoda je složitost spodního přívodu na odsati nebo nutnost mít jen na filtry (což se musí měnit a zabírá take nějaké místo ve skříňce pod). Zase je to pěkný design a nic nebrání ve výhledu.
Odpovědět
@jitushkah Ale to je delane na to, ze tam muze zatect tekutina. Vzdyt se to navic dava do mycky. Mne vysuvna prijde draha a slozita (vyrezy v desce).
Odpovědět
Profilova fotka
Máme výsuvnou a spokojená, kdybych měla v době zařizování domů peníze navíc šla bych si spojené verze
Odpovědět
Profilova fotka
Z trochu jiného pohledu - digestoř jsme po zkušenostech z předchozích bydlení zrušili a jako částečná náhrada slouží vzduchotechnika, samozřejmě s filtry na odtahu. Po 3 letech zatím spokojenost. Je potřeba říct, že vedle normální kuchyně máme černou kuchyni, kde jsou odtahy silnější.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?