Whirlpool AKP 288 JA - trouba pořád klepe

Máme troubu WHIRLPOOL AKP 288 JA a od prvního použití v ní něco klepe. Ne, když se v ní peče, naopak klepe, když se nepoužívá. Pokud ji vytáhneme ze zásuvky, tak to samozřejmě přestane. Připadá nám, že to jde z těch hodin, co jsou uprostřed. Je pravda, že při pár prvních použitích jsme s tím časovačem dost kroutili (následujíc heslo, že návod je pro negramoty :-) ) a možná jsme to nějak překroutili.... Nestalo se někomu to samé? Dalo by s to opravit svépomocí? V krajním případě to zkusím reklamovat, i když je to taková blbost, technik se nám pravděpodobně vysměje, ale nic jiného nám asi nezbyde. Kupovali jsme na levneelektro.cz - máte někdo zkušenosti s reklamací?
Odpovědět
Profilova fotka
když do ní zasáhnete sami, přijdete o veškerou záruku. Já bych kontaktovala prodejce a žádala o reklamaci.
Odpovědět
@schnek No to asi budeme nakonec muset udělat, jen se trochu děsím toho, že jestli na toho někoho pošlou se přijet podívat, tak bude trouba naschvál zticha. To se mi stává pořád :-( Jinak nemáš zkušenost s reklamací elektrospotřebiče koupeného na netu?
Odpovědět
Profilova fotka
@noemi77 tak já myslím, že se to nebude lišit od rekamace při nákupu v obchodě - popíšeš vadu a pošlou ti servisáka nebo dají kontakt na sevis.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?