Whirlpool spotřebiče do kuchyně

Profilova fotka
Ahoj ženy, Budeme se stěhovat a dělat novou kuchyň. Návrh i barvy jsme snad už nějak vyřešili, ale pořád mi vrtají hlavou spotřebiče. Na Miele ani Bosh nemáme, levnejší se nabízí AEG a Electrolux a tam to zase nedokážu sladit designově (chci všechno ze stejné série a chci pyrolytickou troubu). U Brandt mi přijde že za hodně peněz nabízí základní funkce (byť se o tom říká, že je sebekvalitnější), takže uvažuju vážně o Whirlpool a sice sérii Absolute 6th sense v černé barvě. Máte zkušenosti s Whirlpool? Co se týče kvality, funkčnosti, poruch, oprav ? Díky moc za Vaše tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ... to radsi AEG ... zrovna nedavno u nas byl zakaznik, nechtel tolik investovat (za Miele) nechal si (ne od nas) doporucit Whirlpool a výsledek: - myčka (cena 15tis) nemyje - trouba - spustili pyrolyzu, dvirka se skrivala a nejde otevrit - varna deska nebere pánvicky, ktere jsou na indukci.. uz jsem to někde psala, ale whirlpool uz neni to co byval :-( nebrat
Odpovědět
Ahoj, mame ich rok, zatial funguju ok.
Odpovědět
Dva roky bez problémů.
Odpovědět
Pracka pere skvěle už 5 let. Při stěhování jsme ji dali tchanovi který ji stále používá a ja šla opet do whirlpool pracky a sušičky.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám přesně tuto troubu . Pyrolizu jsem tedy ještě nepraktikovala, tak teď se budu bát... ale na pečení je skvělá, velmi oceňuji signalizaci, časování nebo automatické počítání času pečení. Jinak jsem zatim 6.smysl nevyužila, jsem líná studovat návod. Jinak předchozí obyc trouba whirpool sloužila 6 let bez jediné námitky (teď ji má další majitel).
Odpovědět
AEG, Electrolux a Whirpool je jedna a ta sama vyroba, pouze v ruznych stupnich kvality. AEG by melo byt nejkvalitnejsi. Mam zkusenost s jinymi spotrebici, nez troubou. Susicka AEG, jede 4 roky, zatim bez zavad (tuk tuk), pracka Electrolux - frci 11 rok, krome vymeny uhliku a zaselke kostice z podprsenky bez oprav. I opravar sam rikal, at ji nedavame pryc, ze jsou to drzaci. Druha pracka Whirpool je na chalupe, pere obcas, mame ji 13 let. Obcas nasypu 30 dkg kys. citronove a pustim vyvarku.
Odpovědět
Profilova fotka
@charado AEG a Whirlpool ze je ta sama vyroba? nerekla bych ... AEG a Electrolux ano, to je jedna firma, stim že se AEG bere jako vyšší řada (AEG Electrolux a Zanussi to je jedna firma - Whirlpool je uplne mimo)
Odpovědět
@iwitka ja mam od whirl.vsechno v kuchyni tj. mikrovlnka,trouba(teda ale zakladni ne ten 6smysl),indukce I mycka...zatim teda jen 3 roky ale zatim bez problemu
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzekk dík za tip, a nevíte, jestli jdou vyndat skla ze dvířek a čistit, kdyby se to mezi zapotilo?
Odpovědět
@iwitka Máme všechno Whirlpool a jsme zatím moc spokojeni. Pořídili jsme si na základě doporučení známých. Kdyztak v posledním albu na mém profilu mám i fotky a tak. Zatím neskutečná spokojenost. O myčce vůbec nevíme a ty funkce co má mikrovlnka a trouba, ty snad ani nikdy všechny nemám šanci použít.
Odpovědět
Profilova fotka
@vitezove tak tomu teda říkám nádhera :-). Kéž bych taky mohla mít tak velkou kuchyň. Každopádně přesně tyhle spotřebiče chci taky - AKZM 8480 a AMW 730 a k tomu ještě stejný design digestoř AKR 759. A jak dlouho využíváte spotřebiče? Už jste zkoušela pyrolýzu? Jde u trouby oddělat skla a umýt je? Nezdá se Vám zacvakávání u mikrovlnky fórové? A na troubě a digestoři máte prosím "made in .... ?" Někde tottiž mají Italy a někde jsem viděla i Turkey, Poland, Hungary.... Děkuji předem moc za doplnění mých dotazů. Já už se v tom plácám 14 dní a nejsem schopná se rozhodnout....
Odpovědět
Profilova fotka
@iwitka nezkoušela jsem to, ale po lehkém prozkoumání si myslím, že jdou.
Odpovědět
Článek se načítá
@verunky aho, zanussi je ta trti. Pardon.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?