Z čeho máte korpusy u bílých kuchyní v lesku?

Profilova fotka
Prosím, ze čeho máte vyrobeny korpusy u bílých kuchyní s dvířkami v lesku? Nemyslím korpusy v dekoru dřeva, který je použitý pro kontrast. Myslím skřínky, které jsou bílé celé. Nevím, co se dává na boky, které jde vidět. Objednávali jste pro viditelné boční strany také lesklá kuch. dvířka (samozřejmě bez úchytek)? Nebo máte korpus z normálního bílého matného lamina? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
jak je videt na me kuchyni, tak bocni je stejna jako pr. deska, nicmene v hornich skrinkach i uvnitr v dolnich je klasicke matne bile ( spis slonovinove) lamino. U tech hornich mi to docela vadi, ale to jsem fakt pri objednavce netusila, myslela jsem si, ze to bude cele leskle. Priste poresim jinak. U dolnich je to v pohode, tam to videt neni
Odpovědět
Profilova fotka
Mám to také stejné jako pracovní deska ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Môžeš to dať aj s Bieleho lamina ale ak chceš aby to vyzeralo luxusnejšie tak si daj bielu lesklu a nemusi to biť s dvierkoveho materialu ale už sa vyraba aj Biela leskla drevotrieska 1m2 stoji cca 25,-eur a dvierkovina stoji cca 80,-eur :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dominius Díky, už mi to někdo napsal před vámi na IP. Jmenuje se to tuším Thermopal nebo tak nějak. Bohužel já nemám čistě bílou, ale slonovou kost a tu jsem v jejich nabídce nenašla.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to bysom si objednal foliu sloniu kosť lesklu s firmy kde sa objednavaju dvierka a folia stoji cca 25 eur 1m2 nalisujem ju na surovu DTD a stale je to lacnejšie ako dvierkovina Takto to robievam keď vyrabam kuchyne načo platiť za drahe dvierka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?