Zásuvka Maximera Ikea - je kvalitní?

Poprosím o zkušenosti se zásuvkou Maximera. Plánuji kuchyň a ráda bych tuto zásuvku využila jako potravinovou skříň, ale mám strach, aby dobře fungovala. Náš předešlý program šel totiž při jen malinko větší váze špatně dovírat, těžko se s ním manipulovalo. Celkově jsem nebyla spokojená. Tudíž bych byla vděčná za zkušenosti, ať zbytečně nevyhazujeme peníze za něco, co nefunguje. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@lindaaa10 Osobní zkušenosti s touto zásuvkou nemám, ale díval jsem se na stránky Ikea a nikde jsem tam ani nenašel nosnost této zásuvky, tak jsem docela překvapen. Složením by mohly něco vydržet, hlavně za ty peníze by podle mě měly něco vydržet :-)
Odpovědět
@ivko20 mě právě také nemile překvapilo,že nosnost není uvedena.
Odpovědět
Máme je a jsme s nimi maximálně spokojeni.Řekl bych, že je to jeden z nejpovedenějších kousků v Ikea vůbec.Nosnost je výborná a chod plynulý.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si připořizování kuchyně z Ikei koupili všechny zásuvky Maximera. Na nosnost jsme se informovali přimo v Ikea bylo nám řečeno, že by to mělo unést 25 kg. Ještě jsme se nepřestěhovali, tak nemám zkušenost, kolik toho zásuvka pojme, ale kamarádi taky pořizovali a zatím si nikdo nestěžoval.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivko20 přímo na jejich stránkách jsou u zásuvky jako u každého výrobku napsány vlastnosti a u nich maximální nostnost. U střední výšky je to 25 kg http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...
Odpovědět
Profilova fotka
@kossakowski1980 Díky, díval jsem se na trochu jiný typ a tam jsem to nikde neviděl nebo jsem to prostě jen přehlédl.
Odpovědět
Profilova fotka
@lindaaa10 Tak nejsem blázen :-) nepřehlédl jsem to, nikde to tam uvedené není že? Ale u dolního odkazu parametry i nosnost jsou, ale na netu je jich dost druhů.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivko20 zásuvky do IKEA kuchyní jsou pouze jedny. A jmenují se Maximera. Jiný typ zásuvek tam není, nenabízí se a neprodává se. A tam hmotnost uvedená je. Jaké k nim dáš čelo to už je na tobě. :-)
Odpovědět
Používáme je asi pul roku a naprostá spokojenost. Fungují bez zadrhávání, plynulý dojezd.
Odpovědět
Profilova fotka
@lindaaa10 Ja ich (MAXIMERA) mam vsade v kuchyne a su plne tanierov, hrncov, plechov a rok a pol bez problemov :-) @kossakowski1980 Do kuchyne Ikea (metod) este mozu byt okrem Maximera, aj zasuvky Forvara - su lacnejsie, nie su plnovysuv a su labilnejsie, ale existuju. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kossakowski1980 Já jsem to dal vyhledat podle názvu a podle názvu mi to vypsalo sousty zásuvek. No teda spíše těch čel, ale už jsem se díval, že to tam opravdu je. Já jsem se podíval špatně, moje chyba, uznávám.
Odpovědět
Mam kuchyni Ikea a zásuvky Maximera jsou absolutně bez problemu. Ikea používá kvalitní výrobce, napr. veskere panty, pojezdy atd. jsou Blum. Konkrétně u zásuvek je plnovysuv Blum tandembox a vlastně cela zásuvka je Blum. Oni tam mají ty svoje názvy jako Utrusta apod., ale všechno je to Blum.
Odpovědět
Článek se načítá
zdaleka ne všechno kování je od Blumu. Ikea si nechává vyrábět i u jiných značkových evropských výrobců, ale ty nejlevnější typy kování jsou z Asie
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My mame zasuvky Forvara v kuchyni, jsou na koleckach, levnejsi. Nemame s nimi jediny problem uz 4 roky, jsou pevne, jen ne plnovysuvne. Zaduvky Maximera mame v koupelne, tam jsem potrebovala melci skrinky a ty Forvara nema. @kossakowski1980
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?