Zepter kuchyňské nože. Oplatí sa?

Mate niekto? Nam sa prihodilo ich celkom vyhodne kupit, tak by som chcela vediet, ci sa to oplati alebo nie. Pripadne za aku cenu ste ich kupovali.
Odpovědět
Mám je už dlouho, tuším, že stály 3000,--, pak ještě mám od Zepteru ty zoubkované, taky za 3000,-- . Z těch zoubkatých nejvíc používám ten menší a pak ten nejmenší - jsou skvělé, krásně se s nimi krájí např rajče na plátky. U těch normálních mi trvalo dlouho, než jsem si na ně zvykla, připadaly mi pořád tupé a bylo to tím, že jsou ze silné oceli /nebo co to je/, ale dvakrát jsem si je dala odborně nabrousit, tím se to ostří trochu ztenčilo. Teď už používám jenom tyto zeptrovské, jsem spokojená, občas si je doma naostřím.
Odpovědět
Ja mam celu sadu nozov zo Zepteru, ale ja som ich nekupovala, dostala som ich ako dar pri kupe uplne ineho od Zeptru. Mam ich uz dlho, pouzivam ich stale, su zubkaste, vobec ich netreba brusit a su super. Vlastne ja ine pouzivam iba zriedka. Vrelo odporucam.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám nože od Zepteru, zoubkované, dostala jsem je k nákupu zboží zdarma a jiné nepoužívám. Mám je asi 3 roky a můžu je doporučit.
Odpovědět
Ty zoubkované jsou fakt super, ale ty normální se musí nechat alespoň 2x přebrousit, jinak je střenka i u ostří poměrně silná. Po této "úpravě" jsou také fajn.
Odpovědět
ja mam nezubkovane, zubky nemam rada, neviem nimi krajat. Zatial su superne a manzel ich s radostou brusi kazdy tyzden (uvidime ako mu to dlho vydrzi) :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?