Zkosená vs. rovná digestoř

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost se zkosenou digestoří. Líbí se nám, ale nevím jak bude praktická. Díky za názory.
Odpovědět
Mám stejný problém v rozhodování.
Odpovědět
Profilova fotka
Hmmmm, měla jsem v plánu výsuvnou, ale dcera mi říkala, že až se párkrát při vaření majznu o ni do hlavy, budu litovat :-D Tak jsem dala na její radu a pořídila zkosenou .... Jen ji ještě nemám v provozu a tak nemůžu hodnotit ..... :-) Určitě pak písnu ...
Odpovědět
Profilova fotka
Hmmmm, měla jsem v plánu výsuvnou, ale dcera mi říkala, že až se párkrát při vaření majznu o ni do hlavy, budu litovat :-D Tak jsem dala na její radu a pořídila zkosenou .... Jen ji ještě nemám v provozu a tak nemůžu hodnotit ..... :-) Určitě pak písnu ... Ale vypadá dobře ;-)
Odpovědět
Ja mam zkosenou a za me super. Nepraskam se do hlavy :D a cisteni taky dobry, je sklenena bez nejakych vystupku a serepeticek takze se jen otre a hotovo
Odpovědět
@jerra jakou značku máte prosím?
Odpovědět
@lezlaha jakou značku to máte a je širší než varnæ plocha?
Odpovědět
@vandazde Franke, vypada takto. Varna deska je 60cm a digestor ma 90 cm https://www.elektro-garden.cz/produkt...
Odpovědět
My mame zkosenou a parada. V predchozim byte jsme meli rovnou a ja se porad bouchal do hlavy, ted je to idealni, i do hrncu je lip videt :-) Mame Amica OKC-IN 600 BS.
Odpovědět
Profilova fotka
@vandazde Dobrý den. Máme PRIVILEG SY-103G1-E22-C-900 a je to 90cm - takže o dost přesahuje indukci.... Navíc má samozřejmě recirkulační režim, takže to snad bude O.K. :-)
Odpovědět
@vandazde takhle to vypada v realu
Odpovědět
Také přemýšlím, jestli do nové kuchyně zvolit klasickou rovnou nebo tu zkosenou digestoř.... jaké jsou klady a zápory u jednotlivých typů?
Odpovědět
Profilova fotka
@denessa - No, klady a zápory .... Těžko říct, ale zkosená je elegantnější do interiéru a hlavně se nebudete bouchat do hlavy při vaření ;-) Vždycky záleží spíš na parametrech co do výkonu digestoře. Plochou zase nemůžete dát výš, aby jste se holt nebouchali do hlavy - ztratila by účinnost. Jinak ceny jsou celkem srovnatelné ..... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ta zkosená je modernější, ale přijde mi nepraktičtější na údržbu :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@jerra Krasna linka, mohu se zeptat jaka je hloubka hornich skrinek? Ty nejvrchnejsi 60 a ty pod nimi? Vypada to moc hezky.
Odpovědět
@bilvi spodni horni skrinky maji 34cm :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?