Zkušenosti s tvarem kuchyně do U

Profilova fotka
Hezký den všem, chtěla bych se zeptat zdali máte někdo tento tvar kuchyně s podobným uspořádáním. Obrázek je pouze ilustrační stažený z internetu, nicméně jsem se do této kuchyně doslova zamilovala. Až na lednici, která se mně líbí více vestavěná, je kuchyň víceméně dle mých představ. Chtěla bych se zeptat Vás kdo máte varnou desku v tomto místě jak je to s praktičností pokud bychom měli v blízkosti jídelní stůl? Nebude to při vaření příliš prskat? Domnívám se, že pokud se zvolí rozměr tak jak je na obrázku, nemělo by to dělat problém.. A co údržba okolní desky? Máte zkušenost? Děkuji za reakce.
Odpovědět
Ahoj, měla jsem tvar U a byla jsem spokojena, do domečku plánuji podobnou. Jediné, co mi vadilo je umístění dřezu, tady si ho budu přesouvat pod horní skřínky, blíž k troubě. Pod oknem budu mít jen pracovní desku. Takhle, jak je to na tvém obrázku, jsem neměla pracovní prostor pro mě dost velký :) Deska je rozšířená, takže si myslím, že s údržbou to nebude takový problém, tedy pro nás nebyl. Vestavěnou lednici teď dávat nebudeme, byla malá, nevešel se mi tam plech, nyní budeme dávat ameriku. viz foto :)
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít tvar U. Původně jsme taky plánovali dát varnou desku na "barový" pultík, ale přijde mi, že pak je pracovní prostor dost roztříštěný a nikde není pořádně místa. Když si člověk uvědomí, že deska určitě nikdy nebude úplně celá prázdná - předpokládám, že většina z nás tam bude mít nějaké spotřebiče navíc, pak třeba nože, koření apod. Tak raději dát dřez a desku k sobě a mít pak pracovní prostor co největší.
Odpovědět
Profilova fotka
@sathine nedaval bych mycku mezi umyvadlo a varnou desku. Nezda se to, ale mycka je otevrena kazdou chvili a musi se neustale obchazet.
Odpovědět
@jakuda Děkuji za radu, ale bohužel není jiná možnost. Určitě na vaši připomínku budu často vzpomínat, jak se budu do dvířek bouchat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sathine ahojky, já bych dřez posunula víc do leva, aby pracovní plocha mezi dřezem a deskou byla větší. Aspoň já tam jidlo pripravuji a 60cm je pro mě málo :-) Ale asi si nechtěla komentáře :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji za reakce.. Omlouvam se, ze reaguji az dnes!
Odpovědět
Mám v podstatě stejné uspořádání, jen zrcadlově otočené. S varnou deskou do prostoru jsem spokojená moc. Při vaření nejsem mimo dění :-) Jen je potřeba mít ten ostrůvek opravdu širší než běžné skříňky, máme tuším 100 cm.
Odpovědět
Profilova fotka
Mam to presne, jak je navrh, akurat obracene . A jak pracuji,. tak jdu. Lednice, mycka, drez, hlavni pracovni plocha (u me 120cm) a polostrov s varni deskou. Tam, mam sire 90cm a rozhodne nic necaka za a je mnohem snazsi utrit PD nez zastenu. A jak pise @jakuda, urcite mycku mimo pracovni prostor. Co prohodit supliky a mycku? Z toho navrhu nevim,, co je ta skrin vedle trouby. je to spajzka? Ta by se mohla udelat uzsi a pak se mozna vejde vedle mycka a nejaky suplik k tomu. Nevim, jaky mate prostor, ja mam dostatek, tak jsem ani nedavala zadne rohove skrinky, ale mam jeden slepy roh, prave pod drezem, kde mam cistici prostredky a druhy slepy roh vlasten neni slepy, protoze, jak je siroky polostrov, tak mam skrinku z druhe strany. Preji hodne sil do rozhodovani. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
všem moc děkuji, tento týden se do toho opřeme a začneme kuchyň konečně řešit.. jakmile budu mít vypracovaný nějaký návrh přidám jej sem a ráda si přečtu Vaše názor.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Chtěla jsem se zeptat, zda máte návrh kuchyně? Taky mne zaujala fotka s rozvržením kuchyně a asi také půjdeme téměř do stejné, jen budeme mít rohový dřez, aby bylo volné pracovní místo pod oknem.
Odpovědět
Profilova fotka
@woodoo dobrý den, kuchyň již je zrealizovaná, od prosince bydlíme. v albu najdete fotografie :-) návrh vám mohu zaslat, kdyžtak napiště zprávu.
Odpovědět
ad první obrázek, kuchyň vypadá krásně, jen mě přijde, že bychom se tam všeichni motali, jak v té reklamě :-) budu ráda za zkušenosti, co napíšete. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@romcovalucajda mám přesně toto rozložení... Ale za deskou nemám stůl ale zeď 😂 a nad indukci digestoř a skříňky... Nicméně kdyby to dělalo paseku při vaření, jsou různé způsoby, jak to vyřešit.. Např skleněná deska atd...
Odpovědět
Profilova fotka
@romcovalucajda je teprve jsem si všimla, že to byl starší dotaz. Takže ať jste šťastná ve své kuchyni jako já 😂😂😂
Odpovědět
Profilova fotka
@marky81 jsem nad miru spokojená :-) neměnil bych.. v kuchyni màme obrovsky prostoru :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Dobrý den, v domečku budeme mít přesně takovy prostor na kuchyň vč. Okna. Nemohla byste mi zaslat vás návrh kuchyně? Moc Vám děkuji . S pozdravem Kuchaříková K.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?