Zkušenosti se skříňkami s výklopy Blum Aventos HF

Ahoj, máte někdo zkušenosti s výklopy Aventos HF? Není problém se zakládáním nádobí do vrchní police? Děkuji za diskuze.
Odpovědět
Mam asi rok, v modernej kuchyni standard, insie by som uz nechcel. Nieje absoutne ziadny problem s priestorom pri zakladani do hornej police, dvierka su dostatocne daleko aj vysoko. Dokupil som este obmedzovace uhla otvorenia takze sa mi neotvoria ani tak vysoko ako na tej foto a je to uplne dostatocne. Takze uplne OK aj s obmedzovacom uhla aj bez neho. Negativum je len cena, cca 2x viac ako keby by sa pouzili 2 skrinky nad sebou s vyklopom HKS. Ale za ten komfort to urcite stoji, v ramci celej kuchyne to az taky rozdiel v cene nieje (HKS cca 20€ , HF cca 80€). Na obrazku mas verziu so servodrive, ktora sa otvara motoricky lahkym tuknutim na dvierka, ale to je uz do beznej kuchyne zbytocny luxus . Servodrive vsak odporucam kazdemu dat na vstavany odpadkovy kos, najlepsie co som spravil. Tam to zmysel ma, ked si ho vies otvorit so spinavymi/plnymi rukami len tuknutim kolenom.
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi jak je skrinka vysoka... ja mam vyšku skrinky 650mm od země 1400mm a měřím 158cm nemam problem tak dosahnout (dviřka nepřekaži) mam zkušenost jak s HF tak i s HS :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@verunky prosím pěkně, v těch 650mm máš kolik polic?
Odpovědět
Profilova fotka
@kolobezka1 dává se jedna ... ja mam dve :-) (sorry za nepořadek) (mam HS vyklop jedny dveře š.1600 dva korpusy 800mm)
Odpovědět
Profilova fotka
@radimuh máme a jsou v pohodě, žádný problém, jsem s nimi moc spokojená
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@verunky @marek_k a jakym zpusobem se HF zavira pokud mame bezuchytkove horni skrinky? o servodrive neuvazujeme, takze za co se to vlastne chyta, abych skrinku zavrela? moc diky!
Odpovědět
Profilova fotka
@whelp dela se bud presah dvirek nebo (spis to) se dela zlabek v hrane korpusu... přesne jak je na fotce u meho HS - viz foto výše
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky whelp se pta na HF = ten pro lomena dvirka. navic se pta na Zavirani, k tomu ten zlabek nepomuze. Jinak to otvirani lze resit i pres tip-on. @whelp obavam se ze pokud nechces uchytku tak budes muset pouzit servodrive nebo se smirit s tim, ze budes patlat skrinku - jsi-li dost vysoka - shora, nejsi-li tak zespoda to pujde blbe. jeste mne napadlo dat si nejaky stahovaci cudlik (malou knoflikovou uchytku) z vnitrni strany, aby nebyla pri zavreni videt. Musi se ale dobre vymerit, aby neprekazela a vyresit uchyceni - asi na zavrtne matice, aby se nevrtalo skrz dvirka.
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans ale prdlajs... ja vim ze mysli HF mame tohle otvirani i na HF ! @whelp
Odpovědět
Profilova fotka
@verunky a jak to teda zaviras? - bez uchytky.... ten HF
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans varianty jsou dve .. bud za dvere a nebo se dela takovy maly uchyt z vnitrni strany dvirek https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.ne...
Odpovědět
@verunky @jumpmans děkuji oběma!
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?