Znáte značku Klarstein?

Profilova fotka
Ahoj, znáte někdo značku KLARSTEIN? Hledám digestoř do kuchyně a jejich design i cena mě nadchly, ale vůbec tuto značku neznám. http://digestore.heureka.cz/klarstein... http://digestore.heureka.cz/klarstein... Díky za jakýkoli postřeh :-)
Odpovědět
Ahoj, koupili jste jí nakonec? Jste spokojeni? Taky o ní uvažuju, ale nikde ne a ne najít nějaké recenze, ani dobré, ani špatné.
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec jsme ji nekoupili, sli jsme do electroluxu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Jj také jsem si zakoupil digestoř. Podle doporučení kámoše chtěl jsem vytvořit objednávku na Klarstein.cz ale podle recenzi mají problémy s doručením… takže objednal jsem to v electroluxu a jsem velice spokojen.
Odpovědět
Od Klarstein už nikdy nic nevezmu. Měl sem od nich mixér a výměna poškozeného dílu u relativně drahého mixéru je NEmožná. Takže díky, nechci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Obnovuji diskuzi - máte někdo zkušenost se zn. Klarstein? Jak je to s jejich kvalitou, jste spokojeni?
Odpovědět
@jowana jo mela jsem od nich rychlovarnou konvici a teda design hezky, ale jinak nic moc. Vyhraly se tesnici gumicky, reklamace probehla, stejne to nevymenili, takze po druhy reklamaci jsem to vzdala, konev vyhodila a nikdy vic.
Odpovědět
Doma mám 2. rok kuchyňský robot, v pohodě, využíváme málo. Na chatu jsem koupila mini troubu. Klarstein se mi jeví jako levná a taková chatrnější elektronika, ok pro příležitostné využití. Zásadní věci, na které se chci denně a hlavně dlouhodobě spolehnout, bych od téhle značky nechtěla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Kuchyňský robot nám přišel - ale byly orezlé vnitřky mlýnku. Zboží jsme vrátili a nyní už 4 měsíce čekáme na vrácení peněz. Technická podpora jen slibuje, AI asistenka tvrdí, že už peníze máme, ale nemáme ani zboží, ani peníze. Z toho důvodu obchod NEmůžeme doporučit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?