Bílé lamino a doplňky v kombinaci s masivní borovicí

Profilova fotka
zdravím všechny a prosím o radu, nastěhovala jsem se do pokoje, který je vybaven kusovým nábytkem z masivní borovice (postel, komody (viz foto) a pracovní stůl) . Ráda bych dokoupila nějaké doplňky - police, zrcadla, knihovnu, nějaké židle/křeslo a líbí se mi systémy Ikea, bohužel jsou pouze v omezených dekorech. Na doplňky z masivu teď nejsou finance, myslíte, že může fungovat? Hodí se bílé lamino k masivu? S jakým jiným dekorem jde případně kombinovat? Děkuji moc (možná hloupý dotaz, ale vzhledem ke stresu a shonu jsou všechny mé buňky polomrtvé a nevidím žádné řešení)
Odpovědět
@regeditka neviděla bych v tom problém, bílá se hodí snad k čemukoli, takže pokud masiv bude dominanta a k tomu bílá, myslím , že v pohodě - např. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... - máme doma místo TV stěny na zemi vodorovně, v těch policích CD, klihy, přehrávač atd.. super kousek univerzální... http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... Myslím, že to bude vypadat dobře, bílá vám to provzdušní, prosvětlí...
Odpovědět
Profilova fotka
@jenies velmi děkuji za rychlou odpověď i za vybrané kousky! právě polici Kallax jsem vybrala na knihy, ale pak jsem si říkala, jestli se v té bílé bude k borovici hodit :-) děkuji moc!
Odpovědět
@regeditka ta police je super, co se týká klasických bílých polic, pokud byste chtěla, doporučuji nechat si je uříznout v jakékoli truhlárně, slyšela jsem, že ikea poličky nic neudrží... ale nevím, kallax jsem měla navrtanou dlouhá léta na zdi a na ní knížky a vše ok, pak jsem si ji stěhovala do současného bytu a jak jsem psala, máme ji na podlaze místo tv stěny. Myslím, že ta kombinace bílé a dřeva bude vypadat prima. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?