Jakou barvou vymalovat ložnici?

Profilova fotka
Prosím o radu. Vubec nevím, jakou barvu si dát do ložnice :( V obyvacím pokoji a kuchyni budeme mít odstíny do hněda,a já vůbec nevím,do jaké barvy ladit ložnici.
Odpovědět
my máme šedou, spíš světlejší a jsem spokojená ...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje a neměla by jste nějakou fotecku? Já chci,aby to pusobylo útulně a nevím, zda se pouštět třeba do fialove nebo tak
Odpovědět
@hacinka ... no já osobně mám raději neutrálnější barvy, páč by se mi rychle okoukala (znám se) ... na bytě jsem měla jednu stěnu fialovou, barva krásná, ale po půl roce už mě prudila .... a taky není od věci se podívat jaké má člověk barvy povlečení a tak, aby to nebylo jak ve střelnici ... ale každý podle sebe ;-)
Odpovědět
@hacinka ... a kuk na fotku, šoupla jsem ji na můj bloq
Odpovědět
máme tu světloučce jásavou zelenou, moc pěkná pozitivní barva a najde se v ní i krásné povlečení. Pěkná je i kombinace se šedou nebo tyrkysovou.
Odpovědět
Cappucinová je super.
Odpovědět
My budeme mít bílou nebo, pokud drahého ukecám, tak nějakou světlunko hnědou, abych mohla měnit povlečení podle nálady a ne podle zdí, a měla to tam sladěné. :-) Je to takový můj malý sen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
u nas je ted klasika bila, nechce se mi uz malovat, kdyz budem stavet. Ale v domě bude určitě světle šedá, možná trošku stříbrné, petrolejové....ale to spis na doplncich :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No asi máte holky pravdu. .do žádných divočin se pouštět nebudu. ..vyhraje bud světle hněda nebo Šeda ;-)
Odpovědět
Chybí vám trochu fantazie.Fialová působí decentně,pokud jí "srazíte" šedou.Výsledek je potom lepší,než samotná šedá.To samé můžete udělat se zelenou.Budete mít šedo/zelenou..Do té můžeme dát i trochu hnědé a pak nám směřuje do olivy,což je moc hezká barva,kterou hodně dělám u zákazníků.Pokud máte obývák hnědý odstín,tak bych volil raději šedo/fialku,šedo/zelenou,než okr ,nebo hnědou,tu u ž máte.Šedo/fialová bude působit klidnějším dojmem a bude to něco trochu jiného a nebude to divočina. :-)
Odpovědět
Já mám šedofialovou v ložnici. Ale jen když je zataženo, jak se vyjasní - je z toho růžová :-D . Celkem mě to překvapilo, až tak jsem to nečekala. Fotka v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
červenou máme my a dobrý, spí se mi v tom dobře.
Odpovědět
Článek se načítá
@maitland Máte někde fotky stěn, na kterých jste použil barvy, o kterých se zde zmiňujete? Tj. šedofialová, šedozelená, šedozelenohnědá. Díky :-)
Odpovědět
my máme bílo šedou.
Odpovědět
máme světlounce hnědou až krémovou - všude stejnou v každé místnosti jedna stěna a neměnila bych. Barevně můžu doladit doplňky, barevná zeď předurčuje pak celou barevnost pokoje. Takže mám krémovou stenu v ložnici, k tomu nábytek dub bardolino korpus a krémové dvířka. Tahle kombinace pak bude v celém bytě.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?