Jaký rozměr šatny u ložnice?

Ahoj :-) mám dotaz do pléna - jaké rozměry šatny máte a co vše v ní ukládáte? Řešíme, zda ponechat 210x295 (vstup na širší straně z ložnice) nebo ji zkrátit na 165x295. Předem díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kataw někde jsem četla, že pro pohodlný pohyb mezi policemi je vhodné mít šířku šatny 180 cm...
Odpovědět
@atulle 165 je na hloubku a na širší straně budou šoupačky z ložnice, takže i po zkrácení tam bude na pohyb prostoru dost:)
Odpovědět
Já jsem rozhodně pro 210cm, řešil jsem to taky, i když ještě nemáme postaveno :)
Odpovědět
jako já si říkám, že úložnýho prostoru není nikdy dost..:D Ale zas abysme to nepřehnali :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Obnovuji diskuzi :-) Vy co máte šatnu s regály na obou stranách, jak širokou máte uličku? A případně kdybyste měli možnost, udělali byste ji jinak širokou? Máme sice projekt hotový, ale začínám se trochu bát, jestli rozhodnutí, že spíž nepotřebujeme, protože místa v kuchyni bude dost, nebylo úplně špatně. Napadlo mě postavit spíž na úkor šatny, ale "dveře" do spíže by museli být spíš jako dveře do skříně/kuchyňské linky než klasické dveře, aby nebyl potřeba odskok od zdi kvůli futrům a v šatně by mi zbyla pouze 85cm ulička. okolí mě od toho odrazuje, já si říkám, že by to mohlo, byť těsně, stačit ... Centimetry navíc by se daly získat zúžením bočních regálů na 35cm, ale říkám si, jestli to už není moc málo ... Přikládám obrázek. Co myslíte, bude šatna stačit takto nebo se mám na spíž vykašlat ? :D Předem všem díky za reakce :-)
Odpovědět
Nikdo se spíše užší uličkou v šatně? ....
Odpovědět
já bych to nechala šatna se vždy bude hodit. :)
Odpovědět
@ivona5 pořád to řešíme... 😀Zatím jsme nakloněni řešení se spíží, ale opačně (vpravo šatna, vlevo spíž), aby byl vchod širší... v šatně a skříních bude v obou variantách úložného prostoru v podstatě stejně 🙂
Odpovědět
uprřímně si myslím, že čím větší je šatna, tím líp...:) Myslím, že úložný prostor se vždy hodí.
Odpovědět
@bludicka64 s tím naprosto souhlasím :-) ono ale paradoxně v domě jako takovém takhle budeme mít úložného prostoru víc ... v ložnici totiž, ať uděláme šatnu širší nebo užší bude díky těm skříním v čele místa pořád stejně... + ve variantě s užší šatnou bude navíc spíž... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Zdravím. Mám dotaz. V ložnici máme niku 260x115 cm, ve které je prozatím postavená klasická šatní skříň (rozměrově o hodně menší). Přemýšlím, jestli by se do takto malého prostoru vešla samostatná šatna - spíš jen oddělení od ložnice např. velkými posuvnými dveřmi a unvitř by byly pouze otevřené police a věšáky. Je to moc malé a je lepší tam nechat vybudovat klasickou vestavnu skříň, případně do "L"? Jde mi o co nejlepší využití daného prostoru. Díky za zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@soleilll osobne mi prijde ze na tuhle delku bude nejlepsi rovna skrin az po strop. 115cm je malo to stejne vyjde na police pouze na jedne strane. A to “L”je taky problematicke. Sice makinko prostory prida ale vzniknou ti kouty do kterych se blbe leze takze v realu to zas takove zvetseni neni. Je to stejne jako s kuhynskou linkou... Skrin do L jsme porizovali do podnajmu, takze mam vlastni zkusenost. V dome uz nee
Odpovědět
Článek se načítá
@kataw Jak jste nakonec vyřešili tu spíž? Máte ji, nebo jste radši udělali větší šatnu? 8-)
Odpovědět
@soleilll v ikei mají přesně v takovém výklenku udělanou šatnu za závěsem 3 x 1 m http://www.ikea.com/cz/cs/ideas/20182... máme to podobně
Odpovědět
to vypadá moc dobře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nase budouci satna 😁
Odpovědět
@sallinka17 trochu se zpozděním, ale přece..:D spíž nakonec máme (budeme mít), akorát bude uprostřed, celkem metr široká a šatna bude u zdi, tzn. v šatně mezi regály bude taky metr - to by mělo bohatě stačit :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@jirkonson Hezky den,můžu se zeptat,jaké máte rozměry šatny?Jak je velký ten okenní otvor a jak daleko je prosím to okno odsazeno od zdi na obou stranach?Nemáte prosim finální foto satny,klidně do zprávy;)Budeme to mít asi podobné,tak zjišťuji:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?