Kovová postel z Aska, děsně vrže. Co s tím?

Profilova fotka
Máme asi 2 měsíce novou postel z Aska a děsně tedy vrže,zřejmě rošty.Poraďte,co s tím?Nerada bych se jí zbavovala,protože je to moje vysněná. :-(
Odpovědět
Rošt by vrzat neměl, jsou to lamely upevněné na pásku, tipuju že vrže kovová konstrukce postele, zkuste namazat spoje postele nějakým olejem atp.
Odpovědět
Taky jsme měli kovové postele, dokonce 2. Rošty u těchto postelí jsou kovové, takže o lamelích na pásku nemůže být řeč. První kovovou postel jsme měli z Ikei a ta nevrzala, kupodivu. Pak jsme ji vyměnili za jinou , dražší a ta už postupně začala vrzat víc a víc. Prodali jsme ji a teď máme čalouněnou, ta nevrže. Co na té posteli vrže, na to jsme nikdy nepřišli, protože byla pevná a betelní. Postel z Ikei zdaleka nebyla tak betelní a nevrzala. :-)
Odpovědět
Máme ji doma a vrže taky.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@san_gimignano a zkoušeli jste nějak "poladit" aby nevrzala?Na 100% to dělají rošty.
Odpovědět
@bobinka76 Ještě mě napadá jedna věc. Vrzala nám kovová postel, která měla i kovový rošt. Ale kovová postel z Ikei nám nevrzla ani jednou a ta měla rošt dřevěný ( obyčejný). Snad by to mohlo být tím. ;-)
Odpovědět
@bobinka76 ne ne, přijde mi, že to dělá ten rošt, jak je to tam volně. Nějak jsem si už zvykla, ale časem postel vyměníme :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?