Ložnice Jitona, máte ji někdo?

Profilova fotka
máte někdo ložnici z Jitony?jak jste spokojeni?
Odpovědět
Profilova fotka
@klouzek máme od nich postel, masiv borovice bílá, po 4 letech zatím spokojenost, masiv je masiv.
Odpovědět
Profilova fotka
@klouzek také máme Michelle je to bělený dub, je nádherná, tedy nám se moc líbí i třetí rok (máme postel, noční stolky, skříň, komodu) - viz můj fotoblog
Odpovědět
Profilova fotka
@bbn @l_baruska také uvažujeme ložnici z Jitony asi Amelia.jen váháme zda postel mít dole uzavřenou nebo jen na nohách.nevržou postele nebo rošty?
Odpovědět
Profilova fotka
@klouzek my máme pouze postel, rošty matrace jsme kupovali jinde, nic nevrže
Odpovědět
Profilova fotka
@klouzek tak já po zkušenostech, které mám s postelí dnes, bych už šla jedině do postele, která není na nohách, ale která je celouzavřená, s úložným prostorem pod matrací a roštem, s bočním vyklápěním. A to protože: 1)máme sezóní přikrývky a tak tu sadu, kterou nepoužíváme musím schovávat k dětem, do jejich postelí s úložným prostorem,....a prostě už mě to neba :-) 2) nohy jsou prostě nohy, postel samozřejmě po nějaké době vrže a posouvá se, ale to není tím, že by byla nekvalitní, materiál prostě pracuje, občas je potřeba zkontrolovat a dotáhnout šrouby ....jen si myslím, že pokud je postel bez noh, ale celouzavřená a stojí celou plochou na podlaze, tak materiál nebude až tak pracovat, nebude se nic posouvat,... 3) Nehledě na to, že pod postelí se ti nebude hromadit prach, který já v tak malém prostoru pod postelí přímo nesnáším vysávat.
Odpovědět
kámoška má 5 let a max.spokojenost...mimojiné,postel není jaksi "rozvyklaná" jako třeba ze Sconta :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mám od Jitony ložnici Veneto - viz. blog. Mám ráda venkovský styl. Až na to, že asi rok bylo slyšet praskání - dřevo zřejmě nebylo na 100% vysušené, jinak spokojenost. Volila bych už ale na postel tvrdší dřevo, než je smrk.
Odpovědět
@klouzek Mám viz fotoblog. Je to Veneto a stejně jako @ewely doporučuji pro ložnici jiný materiál než používá Jitona. Smrk nebo i borovice jsou opravdu hodně měkké a stačí rýpnout nehtem a je tam rýha. Nebo pes i kočka také úspěšně ničí. Občas se mi stane, že se mi do čela postele dostanou vlasy do nějaké nerovnosti nebo něčeho odštípnutého a to to potom tahá, auu. Já bych si od nich už nikdy nic nekoupila. Nočním stolkům se otevírají šuplíky, stačí projít kolem, u skříně upadlo čelo komody a nejhorší je, že postel vrže a to už od samého začátku. U postele vybledla barva ze strany od okna. A to nemluvím o tom, jak nadával můj bratr stolář když rozmontovával skříň, když jsem chtěla vymalovat. Říkal že nechápe jak jsem si něco takového mohla koupit, že to je vyrobené v Polsku ale oni se tváří jako český výrobce. Police ve skříni jsou prohnuté a to tam nemám nic těžkého. Skříň po smontování už není to co bývala. Je to krásný nábytek, ale pokud chceš kvalitu, jdi do nečeho jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
@kofinka Na šuplíky jsem zapomněla. Ty se stále otevírají... i když jsou zatížené. Za tu cenu kvalita nic moc.
Odpovědět
Profilova fotka
ono kde dnes koupit něco kvalitního,vše je na jedno kopyto...ale já zatím slyšel na Jitonu chválu.no uvidíme
Odpovědět
@klouzek JInak jsem slyšela od známého co v Jitoně dělá, že masivní postele co jsou v Ikea pro ně vyrábějí oni.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Nemáte někdo postel ERIN od teto firmy, je z dyhy. Nebo zkušenosti postel z dýhy?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Tak nam dnes pani rekla, ze Jitona bere objednavky jen do 16.8. a pak konci vyrobu ke konci roku 2019. Jen kdyby nekdo dohledal tento prispevek a zajimal by se o Jitonu..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?