Ložnice v NOVA 101

Profilova fotka
Ahoj, chci se zeptat bydlících v NOVA 101 v jakém pokoji máte ložnici? Necháváte dětem největší pokoje? Pokud byste našli fotku pro inspiraci budu moc ráda :) Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Koukni sem: http://www.modrastrecha.cz/forum/hled... je tu hodně lidí se 101čkou ;-) a celé je to věnované RD rýmařovu, jinak ložnici máme vedle koupelny.
Odpovědět
My budeme mit ten mensi:) dva velke nechavame jako detske, ikdyz zatim mame jen jedno ditko:)
Odpovědět
Dětem větší, my ten menší. Stejně tam jen spíme. Ale mám tam udělanou šatnu s vchodem přímo z ložnice, ne z chodby :-).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahoj, máme ložnici ve větším pokoji vedle ložnice :-) a děti obývají dva další - ale zatím oba společně .- malý se šatnou jako dětskou ložnici a větší jako hernu. pokud budou holky časem chtít každá svůj pokoj, nejspíše ložnici přesuneme do toho malého... ale to doufám, ještě pár let potrvá, protože se právě ložinici chystáme malovat :-D jinak inspirace u mě ve fotoblogu ;-)
Odpovědět
Ložnici máme také v tom malém a děti mají ty větší pokoje. Ale my máme nad garáží ještě místnost, kterou užíváme jako šatnu, takže nám ta malá místnost ani nevadí. Věci máme v šatně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Sic se jedná o starší otázku, tak odpovím, protože je hodně lidí, kteří Novu staví a určitě hledají inspiraci. ;-) Myslím si, že i v základu je Nova dostatečně velký dům. Nicméně my jsme se rozhodli ji ještě rozšířit o dvougaráž a nad garáží využít prostor pro další místnost. Myslím si, že je to ideální investice a velmi to zvýší celkovou praktičnost domu. V příloze zasílám návrh. Protože by byla místnost příliš velká, tak jsme ji ještě doplnili o šatnu. Myslím si, že je to ideální řešení. Kde stavíme: Hněvousice - Mnichovo Hradiště Co stavíme: Nova 101 s dvougaráží Jaké obchodní centrum: http://www.uspornedomy.cz/ Miroslav Pýcha - obchodní centrum Mladá Boleslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?