Ložnici se šatnou nebo bez?

Dobrý den, chtěla bych poprosit o názor - jsme ve fázi konečných úprav projektu a nevíme, jestli do ložnice umístit šatnu za cenu zmenšení koupelny a sušárny. Ještě bych chtěla poprosit o názor, jestli by velikost šatny a průchodů bylo vůbec dostačující . Děkuji mnohokrát
Odpovědět
Takato satna podla mna nema zmysel, takze za mna navrh c2.
Odpovědět
@deto_oesya děkuji za názor, myslíme si to samé
Odpovědět
Souhlasim s @deto_oesya
Odpovědět
@puhelin děkuji
Odpovědět
@kackac31 Taky bych nedávala šatnu. A neuvažovali jste o tom, že byste tu ložnici obrátili? Postel by byla ke druhé stěně, naproti celá dlouhá stěna by byla vlastně dlouhá skříň. TV může být v rámci sestavy taky naproti posteli.
Odpovědět
S tym otacanim pozor, aby sli otvorit dvere a nasledne balkonovky. Treba to premerat...
Odpovědět
@bayt no tak my už jsme uvažovali ledajak 😄, ale od této varianty jsme ustoupili, protože nám nebylo moc příjemné, když člověk vstupem do ložnice skáče hned do postele ( další variantou bylo vytvoření vykusu na dveře ), ale v každém případě hlavním důvodem otočení postele bylo umístění tv v obýváku na stěně sousedící s postelí.
Odpovědět
@deto_oesya jj,tuto variantu jsme už probírali - přikládám změnu k příspěvku od bayt
Odpovědět
@kackac31 Nechte si z obou boku postele alespon 70 cm, lepe 80 cm.
Odpovědět
Ta izba sama o sebe na spalnu je mala cize potom by si sa tam ani nepohla.Urcite 2
Odpovědět
@trixo děkuji, jsme stejného názoru
Odpovědět
Tiež si myslím že by to bolo moc malé, určite dvojka
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Já jsem si šatnu přála, ale nakonec na ní nezbylo v projektu místo. Namísto toho mám na chodbě velkou šatní skříň od Atan a vybírám tam. Je to ale prakticky za dveřmi ložnice, takže je to fakt po ruce. 🙂 Holt nemáme tak velký byt, abych si mohla úplně vybírat. 🙂 Ale jsem ráda aspoň za něco. Na chudáka manžela zbyla jen taková malá skříňka. 😄
Odpovědět
@nina_cervenkova proboha zenska, jdete s tou reklamou do mist kousek pod krizema 🙂
Odpovědět
@kackac31 2. varianta. 🙂
Odpovědět
Dle mého jde o to kdy kdo vstává. Když oba stejně, tak není problém jen skříň, ale mě šatna tedy chybí. Nyní jsem na mateřské a manžel vstava dřív, takže se hrabe ve skříni téměř po tmě a když jsem chodila do práce i já, tak jsem vstával do práce dřív než on a obleceni jsem si připravovala uz večer, abych ho zbytečně nebudila.
Odpovědět
když už bych stavěl dům, tak bych rozhodně chtěl ložnici se šatnou.. je to úspora místa, ale chápu, každý máme jiný názor a vkus..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?