Máte tip na manželskou postel?

Ahoj všem, potřebuju od Vás poradit. Zařizujeme si novou ložnici a ne a ne natrefit na nějakou pěknou manželskou postel. Ne lamino. Nemáte nějaké tipy??? Dík moc ;-)
Odpovědět
Jestli máš ráda masiv zkus Gazel...měli jsme ji na starém bytu,byla moc velká,tak jsme si koupili levnější a menší lamino
Odpovědět
Profilova fotka
my mame z JMP, foto v albu, lamino to asi je
Odpovědět
a nechces od nejakeho stolara my si asi budeme davat robit masiv od jedneho stolara kusok od Prahy :-N
Odpovědět
holky dík..v JMP jsme byli..tak jako něco fajn,pak se námlíbí postel od Javoriny,ale ta stojí asi 30tisíc a na to fakt nemáme...rozhodně nechceme reustikál yvetta a jaká ta postel bude a na kolik vás vyjde? kristi na tuhle jsme taky koukali,ale chceme něco tmavšího uf no povím vám..je to věda ;-)
Odpovědět
krisit jo a myslím, že to je lamino
Odpovědět
iza kamosku u truhlara vysla postel asi masiv borovica na cca 15000, ale si myslim, ze u truhlara je to lacnejsie :-N nam sa paci aj tato postel http://www.domestav.cz/cs/katalog/pos... hlavne kvoli uloznemu priestoru a mozno si nieco take dame urobit u truhlara no este nie sme rozhodnuti ;-)
Odpovědět
Yvetta,něco takového mají i na gazel.cz,ale asi drahé,je to česká firma :-( ale děti mají od nich v pokoji a jsou fakt betelné,narozdíl od naší v ložnici z Ikey,ale taky co bych chtěla za pár tisic,že.My zatím šli do lacinější a až se rozpadne snad koupíme pořádnou.... :-D
Odpovědět
dobru a ten domestav nie je nahodou tiez ceska firma? :-) ja sa v tom moc nevyznam :-) inak my chceme ppostel drahsiu, lebo na nej travime dost casu :-D :-D , ale dolezite su aj matrace som pocula :-)
Odpovědět
JOJO,my měli předtím drahou,teda vyšla nás na 17tis.a pružinové madrace a nic moc.Je důležitý rošt a madrace,postel,teda by nevrzala :-D :-D jinak si maslím,že jde spíš o design než účel,možná tak životnost....rači bych investovala do dobré madrace,ale s tím neporadím,máme už třetí a furt to není uplně ono...
Odpovědět
no my tiez chceme dobru matrac, ale ktora je ta dobra to je dost tazky vyber.... :-o
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme kupovali od Roalholz (www cz), pritelova mama ji ma taky a namorila si ji natmavo a vypada moc hezky ... my ji mame v te svetle, nalakovanou ... uz ctyri roky a spokojenost :) Mame Radka II NR.
Odpovědět
lenka diki za typ kazda webka sa mi zide ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
yvet tak uz nie sklopaka? Ste sa rozhodli ist do normalosa postele?
Odpovědět
cutty manzelovi sa ten sklopak moc nelubi sice mi nic nepovedal, ale ja ho poznam :-D
Odpovědět
no ved ak mate miesto tak to je v pohode, my ked kupime domecek tak chceme brutalne velku postel s masivu :-)
Odpovědět
no cutty ani moc miesta nemame, ale pomestime sa nebojim sa ved dobrych ludi sa vsade vela zmesti :-D aj my chceme masiv, ale najdolezitejsi je matrac tu v podnajme mame pruzinovy a boli ma stale chrbat cista kriza :-S :-o
Odpovědět
tiez sme mali taky problem, cele roky spavat na shitackych matracoch...teraz mame 7 zonovy z lenivej peny a je totalne genialny! Spime ako v perinke x-) x-) x-) x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?