Nábytek Idea, prosím o recenze

Profilova fotka
Dobrý den, mám dotaz ohledně nábytku Idea. V dětském už jedna taková diskuze existuje, ale je 4 roky stará. Potřebovala bych zjistit vaše zkušenosti z poslední doby. Nábytek ložnice, obývací pokoj a chodba. Moc se mi jejich nábytek na obrázcích líbí, ceny jsou přijatelné, ale o kvalitě nic nevím. Děkuji za každou zde napsanou zkušenost. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsem v tomto obchodě přes internet kupovali psací stůl a židli a jsem opravdu moc spokojená (obzvlášť se židlí: je vidět že je kvalitní, sice byla dražší než stůl, ale opravdu velká spokojenost) :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji, mně se tam libí zboží od postele až po konferenční stolek, Všechno barevné provedení ořech - bílá. Musíme se na to s manželem jet podívat jak to vypadá na prodejně. ]-(
Odpovědět
@lenjii Mám zkušenost s šatní skříní, ale z masivu, což asi není to, co od nich hledáš. Každopádně už 5 let bezproblémově slouží - na to, kolik stála.
Odpovědět
Profilova fotka
@soleilll no na masív nemáme teď finance... byt bude holej a v únoru přiletí čáp,.. tak jsme krapet omezení.. :-| Ale děkuji i přes to ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?