Nábytek z Aukra a MT-nábytek - recenze

Ahoj, máte někdo zkušenosti s e-shopy MT-nabytek, nebo c-nabytek.cz? Nebo s nákupem nábytku přes Aukro? Konkrétně prodávající Nábytek-prosna, malys-nabytek_cz nebo Mirjan24? Mají docela pěkné věci za příznivé ceny, ale ráda bych nějaké recenze. Jestli je nábytek ok, případně jaká byla komunikace, dodání...? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@murinam http://www.modrastrecha.cz/forum/obyv... http://www.modrastrecha.cz/forum/obyv...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Já třeba nakupuji také nábytek na internetu, ale v designovém obchodě.
Odpovědět
Kupovala jsem drobný nábytek z MT-nábytek a byla jsem spokojená se zbožím i s dodáním. Dokonce jsem reklamovala drobnou vadu a komunikace naprosto v pohodě a bez potíží zaslali novou poličku, která byla poškozená z výroby. Jsou to Poláci,ale fungují. Mají v u nás vytvořenou síť, kde pracují čeští zaměstnanci. Nábytek Mirjan24 je něco podobného, lae nemám s nimi zkušenost,ale podle jejich stránek, kde lžou jak tiskne, bych si u nich nic nekoupila. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Brala jsem od nich dětem postele. První před cca. 3 lety byla kvalitativně o hodně lepší, za ty další dva roky se poměrně zhoršili. Objednávaly u nich i moje kamarádky a vždy naprosto tragické dodací lhůty, neustále urgování dodání, sliby ze strany dodavatele, že tentokrát už to určitě bude - no, chce to hodně trpělivosti
Odpovědět
Profilova fotka
já mám raději, když se nechává nábytek dělat buď na míru nebo z nějaké kvalitní prodejny, aby to vydrželo, možná předpotopní .
Odpovědět
@markos5 souhlasím, ale do přechodného bydlení se mi nevyplatí nechat si dělat nábytek na míru a ani do něj nějak moc investovat, protože nevím, jestli by se mi pak rozměrově a barevně hodil do budoucího bydlení. I když po tom, co jsem založila diskuzi, tak skříň jsem si nechala udělat u truhláře (univerzální a přestěhovatelnou) a nějaké drobnosti jsem přece jen objednala. Takže tak či tak... spokojenost :-)
Odpovědět
Za mě MT nábytek nikdy více. - několikrát těsně před slíbeným termínem dodání nábytku přišla zpráva: "objednávka z důvodu nenaložení nebude doručena" = vždy několikadenní odklad doručení - postel byla dodána nakonec nekompletní, což se při převzetí těžko kontroluje, když je dodána bez návodu - správný návod ani po opakovaných žádostech nedodali, poslali vždy návod k jiné posteli, všechny dodané návody navíc byly v polštině. - chybějící část postele nedokázali dodat po reklamaci ani do 30 dnů, na základě čehož jsme si vybrali odstoupit od smlouvy - zařídit, aby si postel zpět odvezli a vrátili peníze, znamenalo nutnost urgovat telefonem i mailem včetně zmínek o ČOI, trvalo to pár týdnů, pak se to naštěstí zdárně vyřešilo - celkový dojem z toho, jak to u MT nábytku na zákaznické lince/reklamacích funguje: chaos, pokaždé komunikace s někým jiným, kdo nic neví, většinu slíbeného pak stejně bez urgencí nesplnili
Odpovědět
Ahoj, přes aukro je to v pohodě. Aukro za obchody ručí. Jen když něco nevyjde tak to někdy trvá i půl roku než člověk dostane své peníze zpět.
Odpovědět
Já neobjednávám nábytek z druhé ruky. Oblíbené máme v rodině sconto, protože mají dobré ceny a dělají různé akce.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
jen se zeptám, lidé co si takhle dělají reklamu jsou opravdu tak hloupí? Nebo to je podezřelé jen pro mne?
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dobrý den, před 14 dny nám dorazila od malys nábytku sedací souprava London L, a překvapivě musím říct, že jsme se báli zbytečně. Samozřejmě nevím, jak dlouho vydrží, ale vypadá opravdu kvalitně, je těžká, bytelná, materiál, švy, vše v pořádku, dokonce má úložný prostor cosi jako výztuhu, aby se nepropadalo dno (to nemají ani dražší, na to dlabou), na rozkladu se spí dobře, a vypadá, že něco unese (dobrá konstrukce), vše se dobře ovládá a pasuje, dokonce poslali i správnou variantu rohu a barvu materiálu :D, vypadá jak má a že snad vydrží. I dodací dobu dodrželi (vešli se do šesti týdnů na den přesně - je na zakázku) :D, prostě zatím za nás spokojenost, ale byl to první nákup a nemáme ji dlouho, tak těžko soudit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?