Nechali jste si udělat postel od truhláře?

Profilova fotka
Nechali jste si někdo udělat postel od truhláře? Ať už z lamina, dýhy nebo masivu? Na kolik Vás přišla? Počítám, že to asi bude dražší nebo ne...?
Odpovědět
Profilova fotka
Nám jí akorát truhlář bude naceňovat z masivu dubu. Ale nechali jsme si od něj dělat jídelní stůl taky z masivu dubu a ten byl určitě levnější než v obchodě. Navíc přesně podle našich představ a mohla jsem si vybrat povrchovou úpravu - máme bezbarvý supermatný lak.
Odpovědět
My máme objednanou postel taky z masivního dubu, cena je asi kolem 12 000, ale je to náš známý, takže to budeme mít se slevou a taktéž od něj budeme mít i jídelní stůl.
Odpovědět
Profilova fotka
@jjiittyy @petrasafr Možná to taky zkusíme u truhláře. Je pravda, že pak je přesně podle našich představ. Když už jsme našli postel, která by nám skoro na 100% vyhovovala, buď tam byl stejně nějaký detail, který se nám úplně nezdál, nebo stále přes 30tis. bez roštů a matrací jen holá postel :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
dělali, dokonce jsme si nechali udělat dvojitou (3.6 cm) s úložným a¨větracím protorem a platili jsme 6000,- Kč. Nehne se , je vyšší ..
Odpovědět
Profilova fotka
@lajlinka78 Se zeptám blbě, ale není 6.000,- nějak málo? :-) To bylo nějak ze známosti? Z jakého dřeva jí máte?
Odpovědět
Profilova fotka
ořech lamino....ano náš truhlář je prostě super. Vestavěnou skříň k tomu máme za 17500,- a noční stolek po1800/ks.Ted mi dělá kuchyn..:))) a postel pro malýho
Odpovědět
Profilova fotka
Nechali jsme si dělat z masívu borovice, stála myslím kolem 12.000,- Kč. Je vyšší, pod ní 4 velké šuplíky, zvýšené čelo (za hlavou), včetně takové děrované desky místo roštu.
Odpovědět
Profilova fotka
@katkazahradnikova Manželská postel za 12.000 s úložným prostorem z masivu? To by bylo super! Tak to nějakého truhláře zkusíme :-) @lajlinka78 @jjiittyy @petrasafr Holky, měly jste nějaký návrh, nakreslily jste si postel samy, nebo jste měly jen v bodech, co chcete a truhlář Vám postel nakreslil?
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka.han82 přesně jsme si řekli co chceme..ale nemá vždy problém nám něco navrhnout
Odpovědět
@lenka.han82 ten náš truhlář má e-shop, tak jsem si vybrali tam, jelikož rekonstrukce trvá už od ledna, už mám upřímně plné zuby vybírání a nějakého rozhodování, (měsíc jsme doma kreslili a přemýšleli jakou si nechat udělat vestavěnou skříń, byla jsem ráda), že si můžu vybrat asi z 10 kousků. teď nás čeká výděr matrace, to bude zas oříšek :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my chceme z dubu, a mame nabídky od truhlářů od 10 000, 14 000 a 23 500.............. :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Od truhláře ne, ale od firmy ceskaloznice,masiv borovice a na zakázku k tomu vestavěnou skříň
Odpovědět
Článek se načítá
My to zvažujem...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
My kupovali postel v buku kolem 14.000 i s roštama. Tloušťka 3 cm a ani se nehne.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@miparime a jakou postel od nich máte konkrétně?
Odpovědět
@jjiittyy můžete mi prosím napsat eshop, o kterém hovoříte v příspěvku?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?