Obraz s šeříky, jak dozařídit místnost?

Krásný den ve spolek, chtěla bych Vás poprosit o radu. Chystáme si s přítelem zařizovat byt a já si do ložnice vyžádala obraz, který mám po babičce viz.níže (není úplně totožný, ale bez pár odchlek je stejný, asi jej v minulosti maloval kde kdo :)) Je mi jasné, že pro mnohé to bude kýč, ale já jej miluji a myslím, že v kombinaci s modernějším nábytkem by mohl v ložnici vyniknout. Chtěla bych jej nad postel. Máte nějaké typy, jak dozařídit zbytek místnosti - resp.barvy, další dekorace, povlečení atp.. Postel máme klasickou jednoduchou bílou Malm z Ikei. Děkuji za tipy :)
Odpovědět
Nadherny, aj mne pripomenul moju starku, tiez pestovala orgovan...
Odpovědět
je to krásný obraz, volila bych k tomu asi takový jednoduchý styl, třeba do šedo bíla aby obraz hezky vyniknul a ostatní doplňky bych zkusila sehnat v barvě rámu :)
Odpovědět
Profilova fotka
ono i dost záleží v jakém ho máte rámu a co se vám konkrétně líbí. nezařizovala bych ložnici jen podle obrazu, ale i podle osob, které v ní budou usínat ;-)
Odpovědět
Obraz je to krasny, moderni nabytek mu bude urcite sluset. Aby v interieru nepusobil osamocene, bylo by fajn poridit jeste nejake dalsi male detaily, kde by se ten starsi styl zopakoval (svicinek, dekorace, decka) pokud jde o barvy volila bych loznici k posteli - bilou a doplnit o barvy vyskytujici se v obraze (treba koberecky k postelim, povleceni...) nebo na ramu. ;-) nebo jit do barvy kontrastni, k fialove je to zluta (ale v loznici by mel byt klid, takze jemne).
Odpovědět
Moc hezký obraz, podle mě taky bude s moderním nábytkem vypadat dobře, volila bych asi nějaké neutrální barvy (černá, šedá, bílá) a doplňky třeba v té šeříkové barvě, i třeba to povlečení a tak :)
Odpovědět
Mě se moc líbí ten rám, volila bych k němu nějaký moderní nábytek, podle mě by tím mohl pěkně vyniknout :-) ale zas aby se to líbilo i vám :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?