Polohovací rošt - ano či ne?

Plánujeme koupit lamelový rošt do postele a nevím, zda si raději nepřiplatit a koupit už rovnou nějaký levný polohovací (mechanický ne na motor)? Vy co máte, využíváte ho?
Odpovědět
Profilova fotka
@jaasminka prijde mi to jako nesmysl. idealni je pokud je postel rovna. Radeji si priplatit za lepsi matraci. u rostu je dobre, aby bylo mozne regulovat tuhost lamel (byvaji v nekterych castech dvojite lamely se spojkama). polohovaci rost bych uvazoval mozna na stari nebo u dlouhodobych pobytu v posteli (dlouhodobe nemoci atp)....
Odpovědět
Pokud si v posteli čtete nebo se díváte na TV, tak určitě doporučuji. Pokud ne, tak je to zbytečnost.
Odpovědět
Profilova fotka
@ondra11 pak by to ale chtelo s motorovym ovladanim... prenastavovat si to rucne mi prijde hodne nepohodlne...
Odpovědět
@jumpmans Naprostý souhlas...
Odpovědět
@ondra11 @jumpmans na motorový pohon polohovací nemáme finance :-(
Odpovědět
Máme polohovací cca 3 roky a doposud jsem to nevyužil. A to se koukám z postele na TV.
Odpovědět
A netušíte někdo, jaký je rozdíl u roštu....jeden má úchyty na lamely na rámu roštu a druhý v rámu roštu (ten je trošku dražší), je v tom nějaký rozdíl v kvalitě apod?
Odpovědět
@jaasminka máme polohovací rošty bez motoru :-D využíváme to zřídka. Já skoro vůbec, možná pákrát do roka, manželka trochu častěji. Myslím, že je to fajn věc, která se občas může hodit. Při nemoci obzvlášť. Jak je to cenově nevím, ale proč si to nepořídit, jestli to není o moc dražší? Nepohodlné to není, ale extra komfortní taky určitě ne. Nad motorovým polohováním bych uvažoval pouze za předpokladu, že to budu často využívat. Doporučuji zajít do nějaké odborné prodejny (tím nemyslím asko aj.), kde vám možnosti, výhody a nevýhody vysvětlí. Já je neznám. I když to polohování nevyužíváme často, tak bychom do něj nejspíš šli znovu.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě ho budeme pořizovat. Nejsme nejmladší a v posteli tím pádem trávíme stále víc času ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pokud v lůžku často sedíte, nebo potřebujete mít třeba kvůli zádum vyvýšenou plochu tak je určitě výhodný jinak mi přijde zbytečný.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě rozhodně ano..i když jsem polohovací rošt využila jen párkrát(většinou jen při nemoci),tak jednou to bylo v takovém zdravotním stavu,že si to bez něj neumím představit a to byly 3 týdny v kuse...a takovou postel si člověk kupuje na roky a nikdy neví,co mu přinesou...takže na 100%ano...
Odpovědět
to asi záleží na "vkusu" a potřebách každého. Máme elektrické polohovací rošty, muž jej nevyužívá vůbec, já na maximum každý den včetně polohování nohou. V době nemoci je polohování k nezaplacení, ale i mimo - jen jako relaxace - jsou výborné. Pokud by jsme si kupovali novou postel, tak určitě včetně el. roštů.
Odpovědět
Článek se načítá
Mám polohovací rošt a je to super:) pravda je že ho moc nepoužívám, ale jak na to dojde je to pecka.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
ANO,
Odpovědět
Máme pět let, využili jsme jen jednou, a to při zkoušení po koupi. Podle mě to nemá valný význam, pokud nejste např. dlouhodobě nemocní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?