Polstrované postele - cena

Profilova fotka
Poradte prosim,byla jsem ve studiu kde mi nacenili manzelskou polstrovanou postel za 25000,-bez matrace.Je rozdil ve kvalite u podobnych posteli za 6,7 tisic na internetu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ceně 6-7 tisíc bych rozhodně nevěřil. Když vezmu v potaz kolik podobnou postel prodává IKEA v Německu tak i při běžné marži je 7 tisíc v eshopu nereálné. http://www.ikea.com/de/de/catalog/pro...
Odpovědět
@jarkap7 teď jsme postel vybírali a ty rozdíly jsou obrovské a viditelné na první pohled (ty z eshopu si neprohlídnete, ale už jen porovnání IKEA a spol. vs. centra spaní se "značkovým" nábytkem. Síla materiálu, typ materiálu (nejen masiv vs. dřevotříska, ale i různé druhy dřevotřísky), kvalita látky/koženky (to se zjišťuje na pohled hůř, pozná se časem, ale dost jsem si všímala už toho, jak je to ušité, někde to byla dost hrůza), pokud budou nějaké úložné prostory/výklopy, výztuž středu postele, rošty (typ, kvalita - počet lamel, tuhost, polohovatelnost) z mojí zkušenosti se to do (pro mě) přijatelné kvality začlo dostávat okolo 12 - 15 tis. výš (v obchodech, ne u truhláře, manželská postel s čalouněným čelem, polstrované se mi líbily Blanář, manžel ale moc nechtěl, tak bude jen čelo)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc vam dekuji,tak jste me uklidnili,ze nejsem blazen,kdyz resim drazsi postele.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám se dělá na zakázku cca 22tis včetně roštu a nočních stolku...
Odpovědět
@jarkap7 taky můžu doporučit Blanáře jako ekyticka. Kvůli rekonstrukci mám doma snad tisíc letáků o nábytku a podlahách :-D a sem tam bývá nějaké provedení v akci, občas hodně pomůže Heureka :) Mě osobně se hrozně líbí takové ty kontinentální, jak je úložný prostor a dvě matrace na sobě :) Dost uvažuji nad Twistrem, Monacem a nebo Flashem :) Hned první na Heurece je http://www.ketyban.cz/3794-calounena-... Ale I Blanář má i za 7000Kč a nemyslím si, že by to bylo méně kvalitní, jen je tam třeba jen jedna matrace :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?