Postel boxspring - vaše názory

Rád bych vaše názory, osobní zkušenosti, klidně fotky. Rád bych se dozvěděl, zda to není jen módní hit, ale stojí za to si ji koupit. Hlavně mě zajímá systém těch dvou matrací ...
Odpovědět
Škoda, že zatim nikdo neodpověděl. Zajimalo by mně to samé a navíc bych na boxsprig nechtela jednu velkou matraci, ale dvě oddělené a jelikož postel nema žádný rám, mám strach, že se budou rozjiždět. Najde se tedy někdo, kdo ji má?
Odpovědět
Profilova fotka
Máme postel boxspring od Polstrin. Matraci máme jednu velkou a rozmer 200x220 s uloznymi prostory vespod. Spí s nami deti, tak je to pohodlne. Spi se nam hrozne dobre. Vzdy jsme meli postel naopak nizkou a pak jsme vyzkouseli ve dvou hotelech boxspring a bylo jasno.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirka19 máme boxspring od Blanáře; máme 2 sólo matrace (u nás nutnost - manžel 90kg, já 47kg...). Matrace se ti nerozjíždí, protože jsou uprostřed k sobě spojené zipem a přes tyto matrace je ještě přehozen topper (nevím teda, jestli to takto mají řešené všichni výrobci...)
Odpovědět
Prave ze my jsme se divali na Aksamite a ti tam zadny zip nemaji. A jinak jste s timto typem postele spokojeni? Mate ulozny prostor nebo bez?
Odpovědět
@stellamax dekuji. Jeste na polstrim mrknu. Bohuzel manzel ma 120 kilo a ja 60, takze jedna matrace neprichazi v uvahu.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirka19 Mame to s vahou podobne.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirka19 Jo a je to Polstrin, ne m nakonci. Taky to máme řešeno tak, že nahoře je topper.
Odpovědět
Dekuji. Jojo, ja Polstrin znam, chtela jsem od nich sedacku. Nevsimla jsem si ze maji i postele.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirka19 viděla jsem i varianty se suchým zipem, ale na ten klasický je to určitě praktičtější. My jsme spokojení, postel je pohodlná, vysoká, nikde nic nevrže (jako u předchozí :-D); jinak máme s úložným prostorem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahojte, chci se zeptat na nějaké další zkušenosti s Boxspring postelí? Vyzkoušela jsem ji nedávno v hotelu a byla jsem nadšená. Právě se nám rozpadá stávající postel z Ikei a tak mě napadlo, že zkusím pohledat tímto směrem. A na kolik vás zhruba vyšla? Já jsem zatím našla v rozmezí 15-20 tis. a to tedy nevím, jestli to něco vydrží.
Odpovědět
Profilova fotka
@magnoliya My nyní máme asi za 13 000 Kč ze Sconta a super. Máme ji už přes rok a jsme spokojeni. Postel hezky drží, nevrže. A navíc má polohování a skvělý úložný prostor. 🙂
Odpovědět
Díky za rychlou odpověď. To je super, že jste spokojení.
Odpovědět
Článek se načítá
Mne na boxspringu vadi to calouneni. Vse, na cem mam doma nejaky potah, musim mit 100% pradelne. I sedacku mame se snimatelnymi potahy. Naopak vysku od podlahy po vrch matrace okolo 65 cm doporucuju. Mame takovou uz druhou postel a je to bezkonkurencni. Krasne se na ni leze a rano z ni vstava.
Odpovědět
@catt82 mohu se zeptat jaký typ, případěn foto? Děkuji :-)
Odpovědět
My mame boxpring od prospanku, pry sleva ze 70 tisic na 30 a po dvou letech praskla. Dalo se to opravit, ale pistel za takove penize?? Meli jsme pred tim z borovice za 5 tisic a 25 let jsme na ni spali my a jeste stale slouzi v pokoji pro hosty a nic ji neni.
Odpovědět
Profilova fotka
Jen pozor na to aby to opravdu byla boxspring. plno obchodů toho jen zneužívá a vše je najenou boxspring, asi je to líp prodáva. Doporučuji nastudovat rozdíl :) j já se taky do baráku chystám nějakou vybrat, bude to asi oříšek.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 3.rokem od Matrachello s uloženým prostorem, kdy si člověk volí na míru celkový vzhled od nozicek po prosivani. (Cena je tedy ruzna) Vzorník látek přišel domů obratem. Postel privezli, složili přímo na místě kde jsme si řekli. Super servis. Postel úžasná, nevrze nikde nic. Nikdy jsme líp nespali. ;-)
Odpovědět
Mám Aksamite, můžu vyfotit zájemcům, mám ale atyp čelo, kvůli výšce parapetů a v patře kvůli sklonu střechy. Jinak pokud chcete vidět opravdový boxspring, zajděte někam na veletrh anebo do Prahy do prodejny Hastens 🙂, jako já v domnění, že budu mít krásnou postel, ale po zjištění ceny jsem málem upadl (doslova) přímo na prodejně, a to jsem počítal s částkou kolem 80 K. Mimochodem když tu někdo napíše že má boxspring za 13 000 tak to je opravdu k smíchu. Navíc u každé postele je matrace snad ještě důležitější než samotná postel a pokud není mezi partnery velký rozdíl váhy (tím myslím opravdu velký) tak bych volil jednodílnou matraci, je to paráda ve všech směrech-), jediné co, že s takovou matrací kolem 70 kg je blbá manipulace🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@papayaa Ahoj, typ už ti nepovím - postel máme 6 let a fakturu už 100% nedohledám; fotku postele bych ale měla mít určitě někde ve fotoblogu 😉
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?