Postel s nožkami, je to dobrá volba?

Profilova fotka
Potřebovala bych poradit. Líbí se mi jedna postel, ale má kovové nožičky, nebude dělat třeba díry do podlahy, nebo nějaké jiné neváhody? dosud jsme spali na rozloženém gauči, takže žádné nožky nebyly ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Další volba je ještě tato ...
Odpovědět
@marriet1 Pokud je ta druhá Malm z IKEA, tak doporučuju.
Odpovědět
Profilova fotka
@lentilkah ano je, opravdu? tak to ráda slyším. A není moc nízká? doufám, že ji tam ještě mají, koukala jsem jen na internet zatím.
Odpovědět
Máme ji asi 3 a půl roku a nemůžu si stěžovat. Prodávají nižší a vyšší verzi- máme tu nižší a v pohodě. Ještě si můžeš zvolit, jestli bude rošt zapuštěný, nebo bude výš. Máme ho zapuštěný a stejně mi nízká nepřijde. Mít ji určitě budou.
Odpovědět
@marriet1
Odpovědět
Profilova fotka
@lentilkah tak už ji máme doma. Vůbec jsem si ji v Ikei minule nevšimla, protože vystavená byla jen černá a ta na první pohled tak nezaujala. Vypadá moc dobře, děkuji za radu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marriet1 nezapomeňte si schovat po smontování ty klíče, je potřeba ji po čase dotáhnout (spíme na ní 4 měsíce a už vrže, tak ji musíme taky dotáhnout, jen se nám do toho nechce :-) )
Odpovědět
@marriet1 Není zač, ať dobře slouží. @monny3 Oni to nějaký čas po montáži doporučují. Nám teda občas vrzne až teď po těch 3 a půl letech, ale už to dotahovat nebudeme, když se příští rok stěhujeme a postel se bude rozkládat a zase skládat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, taky jsem četla, i u jídleních židlí, že je třeba je dotáhnout né úplně nadoraz na začátku a pak po několika týdnech je ještě dotáhnout. Musím na to myslet :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?