Povlečení, které zaujme. Máte tip?

Ahoj, hledáme s manželem do nového bytu, které na první pohled zaujme okolí. Díváme se různě na internet a zatím se nám líbí krepelové povlečení, které jsou na to určená http://www.bonatex.cz/povleceni-zebra... Co na ně říkáte? Máte i jiné tipy na povlečení, které přitáhnou zrak návštěvníků? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adelica tak ti teda nevím, ale že by se mi chtěla ložnice ukazovat návštěvě ? =-) To je jako kdybych se před návštěvou procházel v trenkách..... jinak mi kupujeme u Matějovského.
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 No, myslím, že bylo míněno pro začátek, kdy bude chtít každý vidět,,jak si to v bytě zařídili. My když jsme se přestěhovali po rekonstrukci, tak se taky každý chtěl podívat - exkurze střídala exkurzi :-D Jinak určitě by bylo zajímavé, kdybys nás jako návštěvu přivítal v trenkách :-D Asi už bys nás víckrát na návštěvě neviděl :-D @adelica Já neznám vaše přátele a příbuzné, kteří k vám chodí na návštěvu, takže nemůžu soudit, které povlečení by přitáhlo jejich zrak. A myslím si, že to ani není důležité. Povlečení si pořiďte podle toho, které se vám do ložnice hodí podle výmalby, nábytku apod. Zařizujte si byt tak, jak se to líbí Vám a ne někomu jinému. Vy tam bydlíte, je důležité, aby jste se tam Vy cítili dobře, ne návštěva, která přijede jednou za čas. :-) Jinak krepové povlečení je dobré, že se nemusí žehlit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mavor jo tak pro začátek asi možná jo, jinak ložnici návštěvě zásadně neotvíráme.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 Tak každý si hájí nějaké to soukromí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@adelica Tak kdybych si pořizovala povlečení aby zaujmulo, tak bych si rozhodně nevybrala krep, ale např. satén a to v decentních barvách. Zajímavé je např. tohle: http://www.bonatex.cz/povleceni-natal... http://www.bonatex.cz/povleceni-chall... http://www.bonatex.cz/povleceni-eva-m... http://www.bonatex.cz/povleceni-donat... http://www.bonatex.cz/povleceni-eco-l... Když krep, tak tohle: http://www.bonatex.cz/povleceni-nya/k...
Odpovědět
Profilova fotka
@bbn A podle čeho soudíš, že zrovna tahle povlečení se jim do ložnice hodí? Album tady žádný nemá.... A zrovna se ani jedno návštěvníkům líbit nebude. Tohle fakt nelze odhadnout, to by se musela zeptat všech návštěvníků na vkus. Já třeba satén nemusím, krep je pro mě na spaní lepší. Třeba i jejich návštěvníci ocení spíš tuhle stránku. Kdo tohle může vědět? Myslím, že tohle si budou muset vyřešit sami :-) A nebo jedině, že by sem @adelica hodila nějaké fotky z jejich ložnice, pak by se něco možná poradit dalo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mavor ježíši, ptala se, co říkáme na povlečení na odkaze a jestli máme tipy i na jiné, které by MOHLO zaujmout. Tak jsem se vyjádřila. Obecně, pokud chce něčím zaujmout, jakože myšleno pochlubit se, tak bych volila jiný materiál než krep (nejde o pocit při spaní, jde o vizuální pocit, ne?), materiál, který má nádech luxusu. Krep teda u mne evokuje bydlení za komunismu..
Odpovědět
Profilova fotka
@bbn tak takovou bych chtěl mít ložnici aby vizuelně vypadala super měla nádex luxusu ale nadalo se v ní spát :-D protože o spaní přeci nejde, že ? :-D Za mě teda jedině krep ;-) asi sem dítě komunismu :-D i když v tý době jsme měli naškrobenou bavlnu... o krepu se nám mohlo jen zdát....
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 tak mě to taky přišlo postavené na hlavu, ale tazatelka se ptala na to, co by mohlo zaujmout. Neptala se na to, v čem by mohla spát ona nebo návštěva. Chtěla se (dle otázky) něčím pochlubit. Já teda když vybavuju interiér, tak vybírám takové věci, které se především líbí mě a jsou pohodlné pro mne. Co se bude líbit návštěvě je mi tak trochu jedno, každý má stejně jiný vkus. No vidíš, a mé vzpomínky jsou naplněné krepem :-) Krep všude - povlečení, pyžamo, polštářky na posteli a dokonce tchýně mi kdysi vnucovala "zánovní" povlečení a látku z krepu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud mohu mluvit za sebe, miluju bavlněný satén :-) mám z něho 2 sady povlečení (Ikea) a ty teď nejčastěji střídám, ostatní "obyč" povlečení je vzadu ve skříni :-) se vzorem a barvou povlečení takhle poradit asi nejde, když nevíme jak vypadá ložnice... Jinak Jolis cz má taky moc krásné vzory ;-)
Odpovědět
my mame taky Matejovskeho a Scanquilt, typ mako-jersey a bambusove povleceni. Oboje kvalitni,krasne a drahe :-) Diky cene si ho ale kupuju jen za odmenu,kdyz nasetrim :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@bbn jj s prvním odstavcem souhlas, krep jsme teda neměli, zato toho škrobu bylo až až... :-p to se ti pak nedivím ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Taky miluju bavln.saten - nejlepe jednobarevny z Tchiba nebo Ikei
Odpovědět
Já už mám několikero povleční ze Stella Ateliers. Mako-jersey a Mako-satén. Je teda nekřesťansky drahé, ale výborná kvalita a fakt se nemusí žehlit. Vzory mají krásné, každý rok obměňuji a občas se právě loňské vzory dají koupit ve slevě.
Odpovědět
@aneri53 ze Stelly jsem si koupila povlečení mako-jersey asi před měsícem (přes internet) a těžké zklamání. Jednolůžko mě stálo 2500Kč, ale ta kvalita hrůza :( Ale asi jsem chytla nějaký špatný kus, protože jsem pak jela přímo do krámu a to byla úplně jiná liga. Takže příště už jedu kupovat jen do obchodu a to, co si na místě osahám :)
Odpovědět
@mppm Tak to se mi ještě nestalo. První od nich mám už asi 6 let, docela dost ho dávám a pořád je jako nové. Také objednávám přes net, jednou jsem koupila na nějaké výstavě (-10%) a vždycky kvalita prvotřídní. Asi podražili, já naposled platila kolem 1.800,- Kč.
Odpovědět
tak hlavne povleceni se vybira dle designu a barev v loznici. Takze bych to asi chtelo fotku loznice :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
ono je spousta pěkných povleční...pokud chcete zaujmout tak bych taky volila ten satén a třeba už i nějaké značkové... já jsem teď objevila povlečení bugatti a jsme z něho uplně hotová http://www.bavlna.cz/povleceni-bugatt...
Odpovědět
ahoj, nevim, jak hodně originální povlečení sháníš, ale já nakupuju na http://www.darre-nachod.cz/ je to česká forma, máme o nich několik povlečení a je kvalitní, neopere se, drží tvar.. :) tak kdyžtak jukni i na tyto stránky..
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.darek.cz/povleceni-na-pols...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 letech
@petrsv1000 tak ja to nemohu pochopit proc bych se mela stydet nekoho pustit do loznice ? Kdyz opomenu nejake pomucky ktere se daji schovat do supliku 😁 tak je to normalni mistnost jako obyvak. Kdyby slo o WC tak nereknu ale oboje muze vypadat dobre a ciste. Ja se naopak uz pet let loznici chlubim 🤗☺. No nesmis tam mit bordel 😂 a povleceni zezvejkane dva mesice. To pak jo 😁
Odpovědět
Profilova fotka
@druk nepsal jsem, že bych se styděl ji ukazovat, ale jak si to vystihla nesmíš tam mít bordel 😬 a my opravdu pokaždé nesteleme, takže nečekané návštěvě neukazuji 😉 ale oni už ji stejně všichni viděli, takže už není komu ukazovat 😄 😎 Jinak si vyhrabala pěkně archivní dotaz 😄 to jsme se akorát stěhovali 🙂 páni to je let...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?