Přehoz na postel, jedna barva, čistý design, kde sehnat?

Ahoj, můžete poradit kde sehnat jednoduchý, designově zajímavý, jednobarevný přehoz na dvojlůžko, případně včetně polštářů. Nebo pléd a ve stejné barvě a materiálu i dva polštáře. Např. viz obrázek šedý přehoz a ve stejném designu šedé polštáře. Kde tohle sehnat? Kromě IKEA. Díky.
Odpovědět
Přesně něco podobného bych taky potřebovala sehnat...
Odpovědět
Profilova fotka
@solaris kromě Ikea mne napadlo ještě tohle...ale cena vyssi :( http://www.stilago.cz/fashion/domaci-...
Odpovědět
Profilova fotka
nebo ještě tady: http://www.dormeo.cz/povleceni/prehoz...
Odpovědět
Tak toto taky resim, marne. To, co se mi libilo, napr. ve Scontu, stalo po sleve kolem 5000,-Kc a to za kus hadru nedam.
Odpovědět
díky @dracula něco levnějšího mají http://jysk.cz/loznice/prehozy, nebo tady http://www.4home.cz/prehoz-na-postel-... (československý popisek pobavil :)) asi kvalita nic moc, navíc samá umělotina :-|
Odpovědět
Jsou toho mraky, ja take touzim po prehozu, chci ale ciste prirodni a chodim se divat sem: http://www.e-povleceni.com/default.as... Nakonec asi koupim ale neco ze zahranici, je to levnejsi. Tyhle stranky jsou jako navod skvele.
Odpovědět
http://www.scanquilt.cz/pledy A tady jeste je toho take hodne a da se vybrat a pockat si na slevu.
Odpovědět
Ahoj ja neco podobneho videla v Mobelixu ve Vysocanech... meli sedy, bily a jeste jednu barvu.. vypadal pekne a stal na dvouluzko kolem cca 700 Kc..asi byl ve sleve, ale to nevim presne..
Odpovědět
@solaris v tomhle obchodě mají také něco podobného http://www.pepco.cz/ já tam chodím ráda... je to tam levné a věci mají docela hezké....je to taková všehochut, ale třeba bys si vybrala
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?